Bebelus in stare grava, dupa ce a cazut de pe masa dupa nastere

Marti, 17 Martie 2015, ora 21:51
3362 citiri
Bebelus in stare grava, dupa ce a cazut de pe masa dupa nastere
Foto: Pro TV

Un bebelus se afla in stare grava dupa ce a cazut de pe masa imediat dupa nastere. Mama copilului din Zarnesti a depus o plangere la politie.

Femeia spune ca a nascut la spitalul din localitate fara sa fie asistata de nimeni si ca bebelusul s-a ranit la cap si mana dupa ce a cazut de pe masa de nasteri direct pe ciment, arata Mediafax.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Brasov, comisar sef Liviu Naghi, a confirmat ca pe 14 martie femeia a depus plangerea la Politia Zarnesti si ca a reclamat ca personalul medical de la Spitalul Orasenesc Zarnesti nu a asistat-o la nastere, dar si ca bebelusul a fost ranit.

Neglijenta criminala la Galati? Un bebelus trimis acasa cu clavicula rupta a murit

"A fost depusa o plangere la Politia din Zarnesti si a fost inregistrat un dosar la Parchetul Judecatoriei Zarnesti pentru neglijenta in serviciu. A fost deschisa o ancheta, impreuna cu Colegiul Medicilor, pentru a se stabili cine se face vinovat in acest caz. Urmeaza sa primim si raportul medico-legal al bebelusului, care se afla internat la Maternitatea Brasov", a declarat, marti, Liviu Naghi.

Mama bebelusului a declarat pentru Pro TV ca bebelusul s-a lovit si de metalul pe care ea tinea picioarele. Cat despre cadrele medicale, femeia spune ca acestea nu erau atente la ea.

"Una isi facea de lucru cu o penseta sau ceva ca era langa mine, dar cu spatele, si una era tocmai la geam. Copilul, dupa ce am nascut, l-au adunat de pe jos. S-a lovit foarte tare, pentru ca a cazut pe tabla pe care am pus eu picioarele, dupa care a cazut pe ciment. Deci, doua lovituri a avut", a declarat Ionela Dobrin.

Copilul a fost ranit destul de rau si transportat la maternitatea din Brasov.

"Este lovit la o manuta, la fata, nu aveai unde sa pui mana de vanat ce era si buza de sus nu se atingea cu buza de jos, ca e ca o pruna de umflat. La piept nu pot sa-l pun", a mai spus Ionela Dobrin.

Femeia a adaugat ca medicii brasoveni i-au spus ca bebelusul poate ramane cu sechele, dar ca un raspun foarte clar ii vor da vineri. Pana atunci doctorii i-au spus femeii ca "trateaza hemoragia pe care i-au gasit-o la creier".

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#bebelus cazut masa nasteri, #bebelus cazut masa operatie, #bebelus ranit cazut masa , #spitale