Fotografia zilei: Doua WC-uri fara pereti despartitori, intr-un spital nou-nout

Vineri, 18 Martie 2016, ora 13:40
9775 citiri
Fotografia zilei: Doua WC-uri fara pereti despartitori, intr-un spital nou-nout
Foto: News.ro

Un grup sanitar cu doua vase de WC alaturate, fara pereti despartitori intre ele, a fost amenajat intr-o cladire noua construita pentru Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad, vizitata joi de ministrul Sanatatii si oficiali aradeni, unii comentand ca este probabil o greseala de proiectare.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a vizitat, joi dupa-amiaza, noua cladire construita de Consiliul Judetean (CJ) Arad la SCJU, pentru Sectia TBC, dar in care ar putea fi mutata Maternitatea, imobil in care, au remarcat unii dintre vizitatorii care l-au insotit pe demnitar, se afla si un grup sanitar neobisnuit, informeaza News.ro.

In acest grup sanitar au fost instalate doua vase de WC unul langa celalalt, fara a exista pereti despartitori intre ele.

"Probabil e o greseala de proiectare. Ar fi trebuit pereti sau al doilea vas trebuia sa fie bideu. Asa ceva nu se poate", a remarcat un cadru medical prezent la vizita oficiala a ministrului.

Totusi, contactat de News.ro, presedintele interimar al CJ Arad, Adrian Tolea, a declarat ca lucrarea nu a fost receptionata, iar intre cele doua vase de WC va fi montat un perete despartitor.

Tolea a fost suparat ca presa a fotografiat acest grup sanitar: "Puteam sa nu va permitem accesul in cladire, pentru ca nu este receptionata, dar am zis sa dam dovada de transparenta. Acolo vor fi montati pereti departitori, din structura usoara, cu usa", a declarat Tolea.

Atat el, cat si reprezentantii firmei constructoare declarasera presei locale, in ultimele saptamani, ca lucrarile la aceasta cladire au fost incheiate, 99% din proiect fiind executat, iar ceea ce ar mai fi de facut sunt lucrari la instalatiile electrice si de gaz.

In toamna anului 2012, CJ Arad a semnat contractul de proiectare si executare pentru construirea unei noi cladiri destinate Sectiei TBC din cadrul SCJU, investitia fiind de aproximativ 15 milioane de lei, bani proveniti din bugetul judetean.

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a vizitat, joi, Maternitatea Arad, care este in pericol sa se prabuseasca partial, el sustinand mutarea in noua cladire construita pentru Sectia TBC.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#WCuri fara perete despartitor spital Arad, #toaleta Arad pereti despartitori, #aberatii spitale Romania , #spitale