Misiunea "Viziere gratuite pentru prima linie" continua si are nevoie de donatii

Comunicat de presa
Luni, 11 Mai 2020, ora 14:43
9959 citiri
Misiunea "Viziere gratuite pentru prima linie" continua si are nevoie de donatii

Masurile se relaxeaza, dar cei care se afla inca in lupta contra COVID-19 au nevoie de protectie. Dupa aproape doua luni, voluntarii de la Viziere.ro continua sa produca echipamente, ajungand deja la peste 1.200 de unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii cu viziere gratuite si au nevoie in continuare de sustinere ca sa poata raspunde solicitarilor venite de la cei din prima linie.

Programul Viziere.ro a inceput pe 18 martie, cu o echipa de voluntari care, prin fonduri proprii si sponsorizari, a demarat productia de viziere pentru cei din prima linie, implicati in combaterea COVID-19.

Obiectivul initial a fost sa produca si sa doneze 10.000 de viziere catre cadrele medicale din prima linie in lupta cu COVID-19. Dar cererile au depasit cu mult asteptarile si lista de solicitari continua sa creasca.

In prezent, la nivel national, s-au donat in jur de 200.000 de viziere catre 1.265 de unitati medicale din prima linie si nu numai. Lista unitatilor este disponibila aici: http://viziere.ro/spitale/.

Solidaritatea si-a spus cuvantul si a completat acolo unde era nevoie, prin eforturile si dedicarea unei echipe de peste 2.000 de voluntari care a ales sa se implice activ pentru cei din prima linie.

Actiunea civica prin care se produc viziere gratuite pentru personalul din prima linie impotriva COVID-19 s-a transformat rapid intr-un program national cu impact puternic, iar astazi, prin Viziere.ro si numai impreuna cu partenerii din proiect, am reusit sa:

#distribuim 200.000 de vizere catre medici, asistente sau personal din prima linie

#ajutam peste 1.200 de unitati medicale, CMI-uri, organizatii si institutii

#implicam 2.000 de voluntari

#producem peste 220.000 de viziere

#coordonam 23 de centre regionale din toata tara

#trimitem 6.000 de colete continand viziere gratuite, in toata tara

#extindem initiativa peste granite - 1 centru international - Viziere.md

Aceste cifre se actualizeaza zilnic pe site-ul www.viziere.ro sau https://www.facebook.com/viziere.ro.

"In continuare pentru a ne autosustine avem nevoie de sponsorizari din partea companiilor ca sa putem achizitiona materiale si materie prima, astfel incat sa onoram cele peste 20.000 de cereri de viziere aflate acum in curs, de la unitatile medicale si nu numai.

Cereri vin zilnic si refuzam sa ne oprim. Proiectul este bazat pe voluntariat, toata munca noastra la nivel national este voluntara.

Fiecare donatie este practic o forma de implicare activa intr-o lupta in care suntem toti implicati, dar in care exista doar o singura prima linie pe care suntem datori moral sa o sprijinim.

In cadrul proiectului viziere.ro, ne implicam de luni pana duminica, voluntari pentru un program care inseamna pentru multi o mana de ajutor, siguranta, protectie, implicare si empatie.

Ce ne motiveaza? Aici este raspunsul: https://www.facebook.com/pg/viziere.ro/reviews/" Cristiana Bogateanu, Manager program viziere.ro.

Implica-te si alatura-te acestui panou de onoare care sprijina activ prima linie!

Printre companiile care au sustinut sau au sponsorizat pana acum proiectul se numara Banca Transilvania, Valrom Industrie, Antalis Romania, BASF Romania, Fundatia Fan Courier, KPMG, Flexicom, JJ Displays, BDLemnTech, Autonomous Flight Technologies, We mesh up, Autonom, Verla, CyberSwarm, NN, Forward Interactive, Rubin 2000, CutOut, Magna International, H3, FabLab, Kaustik, Asociatia ROTA, Rotary Club Bucuresti iar lista integrala cu sponsorii si partenerii este disponibila pe Viziere.ro sau viziere.ro/centre.

Un proiect implementat de comunitatea de makeri Viziere.ro prin organizatiile partenere THE PLOT, THE CRAFT, Nod makerspace si Asociatia Societatea Studentilor in Medicina din Bucuresti.

Persoanele fizice pot dona direct prin card.

RON -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm8er

EUR -> https://secure.mobilpay.ro/buy-product/1h7bm9er

Sau direct in contul bancar:

ASOCIATIA SSMB

Cod Fiscal: 18797296

RON: RO04BTRLRONCRT0254704901

EURO: RO24BTRLEURCRT0254704902

Deschis la Banca Transilvania, Divizia pentru Medici Bucuresti

Descriere tranzactie: Stare de urgenta/Viziere PET

Daca esti in prima linie si ai nevoie de viziera, completeaza formularul de aici.

Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Nicușor Dan, la depunerea candidaturii pentru Capitală: Va fi o luptă între oameni care doresc o justiție corectă și clanuri care sug de la bugetul statului
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei și a listei Drepte Unite pentru alegerile locale din Bucureşti că în această...
#viziere spitale, #donatii viziere medici coronavirus , #spitale