Droguri ascunse in budinca si biscuiti - zeci de kilograme de heroina, confiscate

Marti, 10 Decembrie 2013, ora 15:36
2484 citiri
Droguri ascunse in budinca si biscuiti - zeci de kilograme de heroina, confiscate
Foto: Arhiva

Politistii si procurorii DIICOT au confiscat, luni, 75 de kilograme de heroina, in urma unui control in trafic. Drogurile erau ascunse printre produse alimentare precum biscuiti, praf de budinca sau bauturi racoritoare.

In urma actiunii, doua persoane sunt cercetate pentru trafic international de droguri de mare risc, una dintre acestea fiind retinuta, potrivit unui comunicat al Politiei Romane.

Astfel, politistii Directiei de Combatere a Criminalitatii Organizate - Serviciul Antidrog din cadrul IGPR si procurorii DIICOT au destructurat o grupare infractionala specializata in traficul international de droguri de mare risc, pe ruta Turcia - Romania - Europa de Vest.

Peste 40 de kilograme de heroina, confiscate la Giurgiu-Ruse

Agentii au oprit in trafic un TIR care efectua un transport de dulciuri pentru o societate comerciala, al carei administrator este o femeie. In urma controlului, au fost descoperite 75 de kilograme de heroina.

Drogurile erau disimulate in plicuri sigilate de aproximativ 150 de grame, printre produsele alimentare transportate, cum ar fi biscuiti, bauturi racoritoare sau praf de budinca.

Politistii au identificat si organizatorul acestui transport de droguri, respectiv un cetatean turc. In urma investigatiilor s-a descoperit ca, in cursul anului 2013, femeia si cetateanul turc ar fi detinut si transportat diferite cantitati de heroina, din Turcia in Romania, pentru a fi vanduta.

Comert cu heroina la florariile din Bucuresti: sase florarese, duse la audieri

Impotriva celor doi suspecti a fost inceputa urmarirea penala, "sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic ilicit de droguri de mare risc si trafic ilicit international de droguri de mare risc", se arata in documentul Politiei Romane.

Ulterior, agentii au efectuat si o perchezitie domiciliara la locuinta acestora, de unde au fost confiscate 4.000 de euro, 900 de lei si mai multe telefoane mobile si cartele SIM. Barbatul a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie dus la Tribunalul Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

D.T.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#heroina confiscata, #heroina ascunsa biscuiti, #trafic droguri dulciuri , #trafic droguri
Comentarii
Poza badea_cartan
badea_cartan
rank 5
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
In fine, specialitatea patisiera "Space Cake", ametitor de buna,