Patru romani retinuti pentru trafic de droguri

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 16:15
1843 citiri
Patru romani retinuti pentru trafic de droguri
Foto: Arhiva

Patru romani au fost retinuti pentru trafic international de droguri de mare risc, dupa ce politistii bulgari au descoperit aproximativ 25 de kilograme de metamfetamina, care erau ascunse in peretii interiori ai mai multor genti de voiaj tip troler sau in locuintele suspectilor.

Miercuri, politistii de frontiera au descoperit metamfetamina, la granita cu Bulgaria, in autoturismul unui cetatean roman. Aceasta era ascunsa in peretii interiori a patru genti de voiaj tip troler, se arata intr-un comunicat remis vineri Ziare.com.

In timpul cercetarilor, autoritatile bulgare au stabilit faptul ca acesta mai era insotit de alti doi conationali, ce se deplasau cu un alt autoturism, transportand de asemenea alte 4 genti de voiaj tip troler, despre care existau date ca ar contine droguri.

Au fost prinsi si ceilalti doi suspecti in localitatea Harmanli, Bulgaria, situata la aproximativ 30 km de granita turco-bulgara, iar in urma unui control au descoperit aproximativ 17,10 kilograme de metamfetamina, care era ascunsa tot in gentile de voiaj.

Autoritatile din Romania au continuat cercetarile si au reusit sa o prinda pe coordonatoarea retelei traficantilor, care era din Sibiu. Aceasta a fost retinuta pe Aeroportul International Henry Coanda, in timp ce se pregatea de imbarcare in cursa spre Istanbul, escala catre destinatia finala Tokyo-Japonia.

Cei patru au fost retinuti pentru 24 de ore, sub aspectul savarsirii infractiunii de trafic ilicit international de droguri de mare risc in forma continuata, urmand a fi prezentati Tribunalului Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva.

Din aceasta retea se pare ca mai face parte si o femeie, din judetul Neamt, in casa careia au descoperit 7,3 kg de metamfetamina.

I.U.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#romani retinuti trafic droguri, #romani trafic metamfetamina , #trafic droguri