Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Politician arestat pentru trafic de droguri

Luni, 19 Martie 2012, ora 19:41
2690 citiri
Politician arestat pentru trafic de droguri
Foto: Adevarul

Dintre cei 12 tineri retinuti de politistii teleormaneni pentru trafic de droguri de mare risc, la sfarsitul saptamanii trecute, unul este politician, iar altul este fiu de politician.

Este vorba despre vicepresedintele Organizatiei de Tineret a PDL Rosiorii de Vede, Marius Daniel Dragoi, dar si fiul lui Tudorel Coman, presedintele PDL Rosiorii de Vede.

Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Teleorman au prins in flagrant cinci persoane care vindeau droguri intr-un local public din Rosiorii de Vede, zona IGO pentru cunoscatorii orasului. Asupra celor cinci persoane au fost gasite 10 grame de cannabis, relateaza Adevarul.

Cateva ore mai tarziu, au fost efectuate 12 perchezitii domiciliare, 7 in Rosiorii de Vede si 5 in Bucuresti. In urma perchezitiilor au fost prinsi inca sapte suspecti care faceau parte din reteaua de trafic de droguri si au fost gasite si ridicate 8 calculatoare personale, 10 telefoane mobile si 21 grame cannabis.

In cauza sunt cercetati 12 suspecti, 11 barbati si o femeie, dintre care doi au cate 17 ani, iar ceilalti au varste cuprinse intre 18 si 25 de ani. Toti suspectii au fost condusi la sediul DIICOT Teleorman pentru audieri. De asemenea, in baza mandatelor de aducere emise de procurori, pentru audieri au fost aduse si alte 16 persoane, consumatori de droguri, clienti ai celor 12 traficanti.

Procurorii DIICOT Teleorman au luat masura retinerii celor 12 suspecti, fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunilor de constituire in grup infractional organizat si trafic de droguri de risc. Instata de judecata a emis mandate de arestare preventiva pentru 29 de zile, pe numele a 9 din cei 12 suspecti.

Printre persoanele retinute se afla si vicepresedintele Organizatiei de Tineret a PDL Rosiorii de Vede, Marius Daniel Dragoi, dar si fiul lui Tudorel Coman, presedintele PDL Rosiorii de Vede.

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#politician trafic droguri, #presedinte PDL Rosiorii Vede droguri , #trafic droguri