Retea de trafic de heroina pe relatia Turcia-Romania, destructurata

Sambata, 22 Mai 2010, ora 13:34
1890 citiri
Retea de trafic de heroina pe relatia Turcia-Romania, destructurata
Foto: Arhiva

Politistii antidrog au destructurat o retea de trafic international de droguri de mare risc pe relatia Turcia-Romania, condusa dintr-un penitenciar din Romania de un cetatean turc condamnat pentru aceeasi infractiune, informeaza Ministerul Administratiei si Internelor.

"In urma unei investigatii care a durat doua luni, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti - Serviciul Antidrog au reusit destructurarea unui grup infractional organizat care se ocupa cu traficul international de droguri de mare risc (heroina) pe relatia Turcia- Romania", se arata in comunicatul MAI.

Grupul infractional era condus de un cetatean turc inchis intr-un penitenciar din Romania si condamnat la 19 ani de inchisoare pentru trafic international de droguri. Din retea mai faceau parte si un alt detinut roman, in varsta de 3 de ani, inchis 16 ani pentru trafic international de droguri, dar si un urmarit international pentru sustragere de la executarea a 17 ani de inchisoare pentru trafic de droguri si o alta persoana, de 24 ani, din Suceava.

Investigatiile au pornit de la un flagrant efectuat la sfarsitul lunii aprilie, cand un barbat a fost prins in Capitala, cand transporta 1,5 kg de heroina pura.

Continuand investigatiile in acest caz, politistii antidrog impreuna cu angajatii a doua penitenciare, au efectuat perchezitii in camerele unde este detinut liderul gruparii si un alt membru si au descoperit si ridicat diferite materiale de proba.

Membrii gruparii au fost arestati pe 29 de zile in baza mandatelor emise de magistratii Tribunalului Bucuresti pentru trafic international de droguri de mare risc si constituirea unui grup infractional organizat.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Bucuresti-Serviciul Antidrog continua investigatiile in cauza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Vot interzis la locale pentru unii alegători cu domiciliul în străinătate. Decizia aparține Biroului Electoral Central
Alegătorii cu domiciliul în străinătate, care şi-au stabilit reşedinţa în ţară, începând cu data de 11 aprilie 2024, nu vor putea vota la alegerile pentru autorităţile administraţiei...
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
#trafic droguri Romania Turcia, #retea traficanti turci , #trafic droguri
Comentarii
Poza CatAlien
CatAlien
rank 1
Din retea mai faceau parte si un alt detinut roman, in varsta de 3 de ani, inchis 16 ani pentru trafic international de droguri