Traficanti de droguri, prinsi de politie la Roman si Cluj-Napoca

Vineri, 16 Septembrie 2011, ora 16:56
4406 citiri
Traficanti de droguri, prinsi de politie la Roman si Cluj-Napoca

Politistii si procurorii DIICOT din judetele Cluj si Neamt au prins mai multi traficanti de droguri joi, fiind confiscate cantitati mari de cannabis, dar si ciuperci psilocibe.

La Cluj, ofiterii antidrog si procurorii DIICOT au desctructurat o retea de traficanti de canabis. Drogurile proveneau in principal din Spania si erau trimise in Romania prin firme de curierat, se arata intr-un comunicat al Ministerului de Interne.

Pe piata din Cluj, aceste droguri erau comercializate cu sume cuprinse intre 50 si 70 de lei pe gram, membrii gruparii fiind suspectati ca au introdus in tara si comercializat peste un kilogram de cannabis.

Politistii au efectuat perchezitii la locuintele traficantilor si au confiscat 58,4 gr. cannabis si 11 plante de cannabis cu inflorescente, avand masa de 487,2 gr. (cantarite verde) si un cantar digital utilizat la portionarea drogurilor.

Trei tineri cu varste de 17, 19 si 21 de ani au fost retinuti pentru detinere de droguri de risc.

Cultura de ciuperci in Roman

In municipiul Roman din judetul Neamt, doi tineri au fost surprinsi de politisti in timp ce vindeau ciuperci psilocibe si psilocybine (droguri de mare risc) si cannabis.

La locuinta unuia dintre suspecti a fost descoperita o cultura complexa de ciuperci psilocibe si psilocybine, precum si mai multe instalatii de initiere, ingrijire, producere, depozitare, preparare si portionare a drogurilor.

Politistii au prins intai un tanar de 25 de ani care vindea droguri, dupa care au identificat si furnizorul, un tanar in varsta de 23 de ani. Acesta a fost prins in flagrant in timp ce primea 1.000 de lei pentru 25 de grame de ciuperci psilocibe si psilocybine.

Politistii au confiscat aproape 3 kilograme de ciuperci, capsule pentru dozare si dispozitive de maruntire, dar si materiale de documentare pentru cresterea ciupercilor psilocibe si suma de 1170 de euro.

Tinerii au fost retinuti, iar tribunalul a dispus arestarea lor preventiva pentru 29 de zile.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#trafic droguri Cluj, #cultura ciuperci Roman, #droguri Cluj Roman , #trafic droguri