Coloane de mii de masini la iesirea din tara

Duminica, 12 August 2018, ora 16:44
10045 citiri
Coloane de mii de masini la iesirea din tara
Foto: Ziare.com (Arhiva)

Punctele de trecere a frontierei cu Ungaria sunt foarte aglomerate, duminica dupa-amiaza, cand la Nadlac II se astepta pana la doua ore si jumatate pentru controlul documentelor de calatorie, fiind cel mai tranzitat punct. Coloanele de autoturisme formate pe autostrada pan-europeana au ajuns la cativa kilometri, insa timpi mari de asteptare se inregistrau si la Nadlac I, Urziceni si Petea.

Mii de autoturisme au format coloane la iesirea din tara prin vamile din vestul tarii, iar soferii spun ca la Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Nadlac II se asteapta pana la doua ore si jumatate pentru controlul documentelor.

"Sunt formate coloane pe mai multe benzi, am stat aproape doua ore si jumatate pana am trecut de vama", a spus un barbat din Arad care se deplasa la Mako, in Ungaria.

Aplicatia online de pe site-ul Politiei de Frontiera arata, insa, timpi de asteptare mai mici in acest punct, de aproximativ 90 de minute.

La Nadlac II, controlul documentelor se face pe sase artere de iesire din tara.

Conform aplicatiei Politiei de Frontiera, la Nadlac I, pe DN7, se asteapta pentru iesirea din tara in jur de 30 de minute, iar controlul se face pe doua artere.

Aglomeratie este si in punctele Urziceni si Petea, din Satu Mare, unde pentru controlul de pe iesire se asteapta aproximativ o ora.

Pe sensul de intrare in Romania, doar la Nadlac II se inregistrau timpi mai mari de asteptare, respectiv de 30 - 45 de minute.

Politistii de frontiera spun valorile de trafic crescute de la granita cu Ungaria reprezinta in special tranzitul turistilor care pleaca in vacante in strainatate.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#aglomeratie vami, #nadlac aglomeratie, #aglomeratie Ungaria, #trafic Ungaria, #trafic vami, #trafic Nadlac , #trafic rutier