Minivacanta de 1 mai, pe sfarsite: Autostrada Soarelui, supravegheata cu elicopterul, mii de politisti pe strazi

Duminica, 03 Mai 2015, ora 12:46
3098 citiri
Minivacanta de 1 mai, pe sfarsite: Autostrada Soarelui, supravegheata cu elicopterul, mii de politisti pe strazi

Peste 2.000 de politisti rutieri sunt prezenti in strada, duminica, pentru asigurarea fluentei traficului la intoarcerea din minivacanta de 1 Mai, iar autostrada A2 este supravegheata cu un elicopter, informeaza Politia Romana.

Duminica sunt prezenti in strada peste 2.000 de politisti de la rutiera, care vor folosi 420 de autospeciale cu aparatura de inregistrare video din dotare.

Sunt monitorizate in special traseele de deplasare dinspre statiunile turistice catre Capitala si celelalte aglomerari urbane, autostrazile A1, A2 si A3 (tronsonul Bucuresti - Ploiesti) si sectoarele de drum spre punctul de trecere a frontierei catre Bulgaria.

In actiuni sunt angrenati si 6.000 politisti de la ordine publica, pentru a acorda sprijin colegilor de la rutiera.

Traficul rutier de pe A2 (Autostrada Soarelui) va fi supravegheat din aer cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General de Aviatie din Ministerul Afacerilor Interne.

Pentru intoarcerea in siguranta a turistilor care si-au petrecut minivacanta in Bulgaria, echipajele de politie sunt prezente in strada la Vama Veche si pe DN 5, de la primele ore ale diminetii.

Control ANAF de 1 Mai la Vama Veche: Turistii i-au intampinat pe inspectori cu huiduieli si pietre (Video)

Politia Romana recomanda conducatorilor auto sa adopte o maniera prudenta de conducere, fara bruscarea comenzilor vehiculelor, sa efectueze fiecare manevra doar dupa o temeinica asigurare si sa evite efectuarea depasirilor care, in conditiile unui trafic rutier aglomerat, se dovedesc extrem de periculoase.

Totodata, politistii rutieri atrag atentia asupra respectarii regimului legal de viteza intrucat viteza excesiva si cea neadaptata la conditiile meteo, de drum sau trafic reprezinta principalul factor generator al accidentelor rutiere in Romania.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#trafic A2 duminica, #razie politisti rutieri, #politisti duminica 3 mai , #trafic rutier