Minivacanta de 1 mai se incheie: Trafic de cosmar pe DN 1

Duminica, 03 Mai 2015, ora 15:25
3203 citiri
Minivacanta de 1 mai se incheie: Trafic de cosmar pe DN 1
Foto: Ziare.com

Circulatia rutiera pe DN1 Brasov - Ploiesti este intensa la aceasta ora pe sensul catre Capitala, traficul fiind aglomerat in special in dreptul localitatilor prahovene Azuga, Busteni si Comarnic, anunta Politia Rutiera.

Pentru a evita ambuteiajele, conducatorii auto care pornesc din Brasov catre Bucuresti sunt sfatuiti sa urmeze ruta DN1A Sacele - Cheia - Ploiesti, iar celor care pleaca din zona Bran-Moieciu sa foloseasca traseul DN73 Brasov - Bran - Valea Mare-Pravat, DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste, DN71 Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

Se poate folosi si pe ruta DN73 Brasov - Bran - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti, cu mentiunea ca pe DN73 Campulung - Pitesti se executa lucrari, iar in mai multe puncte se circula pe o banda, alternativ, semaforizat, arata Politia Rutiera.

Se circula greu si pe DN1C Dej - Baia Mare, pe un fir alternativ, la km 83+150 de metri, in zona localitatii salajene Galgau, din cauza unei coliziuni dintre doua autoturisme.

In plus, din cauza unui accident rutier (un autoturism care s-a rasturnat pe partea carosabila), circulatia pe DN1 (E60) Cluj-Napoca - Huedin se desfasoara ingreunat, pe un fir alternativ, la km 495+600 de metri, la iesirea din Gilau spre Capusu Mare.

Duminica, in intervalul orar 14:00 - 18:30, circulatia rutiera se desfasoara restrictionat pe DN3 si DN3A, pe traseul Bucuresti - Fundulea - Ileana - Lehliu-Gara - Dragalina, in vederea desfasurarii unui ultramaraton.

Minivacanta de 1 mai, pe sfarsite: Autostrada Soarelui, supravegheata cu elicopterul, mii de politisti pe strazi

Pe autostrada A2 Constanta - Bucuresti circulatia rutiera se desfasoara in conditii normale. Soferilor care vin dinspre Contanta li se reaminteste ca taxa de pod, de la statia de taxare de la Fetesti, poate fi fi achitata si in sistem electronic (prin SMS, de pe telefonul mobil, la numarul 7577) sau la oricare dintre benzinariile de pe autostrada.

Conducatorii auto pot trece liber prin statia de taxare, pe benzile 2 si 3, cu conditia ca taxa respectiva sa fie platita ulterior, pana a doua zi, la ora 24.

A.S.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#trafic statiuni montane Bucuresti duminica, #trafic A2 duminica, #intoarcere mini vacanta 1 mai trafic , #trafic rutier