Trafic infernal pe Autostrada Soarelui si DN1: Romanii au inceput mini-vacanta bara la bara - UPDATE

Sambata, 12 August 2017, ora 10:45
12891 citiri
Trafic infernal pe Autostrada Soarelui si DN1: Romanii au inceput mini-vacanta bara la bara - UPDATE
Foto: Ziare.com

Traficul rutier spre litoral este foarte intens, sambata dimineata, pe Autostrada Soarelui, pe sensul catre litoral, dar si pe DN1, inspre munte.

Pe Autostrada Soarelui se circula in coloana iar viteza maxima pe autostrada e de 60-70 de km/ora. Centrului Infotrafic avertizeaza ca si pe DN Centura Bucuresti, catre autostrada A2 (intre Popesti si Pantelimon), se circula in coloana.

Din cand in cand coloanele de masini se opresc complet, astfel ca se preconizeaza ca in autoritatile avertizeaza ca traficul va fi tot mai dens.

"Azi e cea mai aglomerata zi. Miercuri ne asteptam sa fie la fel de aglomerat. Acum peste 30.000 de vehicule circula spre Constanta. Incidentele nu au cum sa nu apara", a declarat pentru jurnalistii care transmit despre traficul de pe A2 un agent de politie.

Acesta a precizat ca pana la aceasta ora au avut loc 6 accidente, dintre care 4 care s-au soldat doar cu pagube materiale si 2 cu vatamari usoare.

Foto: Ziare.com

UPDATE 10:45 - Desi autoritatile anuntasera ca taxa de pod de la Fetesti nu se va putea plati cash, pentru fluidizarea traficului, se pare ca s-au razgandit si sambata, in jurul orei 10:30, cozile cu care ne-am obisnuit numarau zeci de masini.

In plus, se pare ca nici pe calea ferata nu ajungeti mai repede. Tot in jurul acestei ore muncitorii efectuau lucrari la sine, dupa cum se poate vedea in fotografia de mai jos.

Foto: Ziare.com

Politistii le recomanda conducatorilor auto sa foloseasca si alte rute catre Constanta, cum ar fi:

  • DN2 Bucuresti - Urziceni, DN2A Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta;
  • DN3 Bucuresti - Lehliu - Calarasi - traversare cu bacul spre Ostrov - Adamclisi - Constanta;
  • DN3 Bucuresti - Lehliu-Gara, DN3A Lehliu-Gara - Fetesti - A2 Fetesti - Cernavoda, DN22C Cernavoda - Murfatlar, DN3 Murfatlar - Constanta (cu mentiunea ca este posibil sa apara probleme de trafic la statia de taxare de la Fetesti).

Aproape toate locurile de cazare din statiunile de pe litoral au fost rezervate pentru minivacanta de Sfanta Maria, cand vor avea loc si manifestarile de Ziua Marinei.

Turistii care se vor afla pe litoral in minivacanta de Sfanta Maria vor putea lua parte la numeroase evenimente - concerte, festivaluri de rock alternativ, festivaluri folk, spectacole de muzica simfonica -, dar si la manifestarile de Ziua Marinei.

Si spre munte se sta la coada

Traficul rutier s-a intensificat si pe DN1 Bucuresti-Brasov, astfel ca se circula in coloana la intrarea in Comarnic dinspre Nistoresti, aglomeratie fiind si in zona Poiana Tapului-Busteni.

Polititistii atentioneaza ca, pe DN1, valorile de trafic vor creste in orele urmatoare.

Conform Centrului Infotrafic, si in judetul Arges, pe DN7 Pitesti - Ramnicu-Valcea, autovehiculele incetinesc mai mult decat este necesar la o trecere la nivel cu o cale ferata inchisa, in zona Bascov - Valea Ursului. S-a format coloana de autovehicule pe sensul de mers catre Valcea, inclusiv la iesirea de pe autostrada A1 Bucuresti - Pitesti.

Politistii ii sfatuiesc pe soferi sa mareasca distanta de siguranta in mers, iar daca incheie o coloana de autovehicule, sa puna in functiune luminile de avarie, pentru a-i atentiona pe cei ce se apropie din spate sa franeze din timp.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#trafic Bucuresti Constanta august, #trafic Autostrada Soarelui Infotrafic , #trafic rutier