Incepe aglomeratia din trafic: Vezi rutele ocolitoare

Duminica, 02 Mai 2010, ora 13:24
2394 citiri
Incepe aglomeratia din trafic: Vezi rutele ocolitoare

Duminica, dupa orele pranzului, se asteapta intensificarea semnificativa a traficului rutier pe majoritatea drumurilor nationale. Cel mai greu se va circula pe cele doua autostrazi si pe drumurile nationale 1, 6, 5 si 2, catre Bucuresti.

Chiar daca au fost luate masuri speciale de fluidizare a circulatiei, in sensul ca aefectivele au fost marite, iar echipajele de la sol vor fi sprijinite si din aer, cu un elicopter al Inspectoratului de Aviatie al M.A.I, conform Infotrafic, politistii recomanda rutele ocolitoare.

De la mare

Astfel, avand in vedere ca in judetul Constanta DN22C Murfatlar - Cernavoda, alcatuit din doua benzi, nu va putea prelua, in conditii optime, numarul mare de autovehicule, se recomanda, pentru a ajunge in Capitala, DN2A Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni si in continuare pe DN2 Urziceni - Bucuresti. De asemenea, din DN2A se poate reintra pe Autostrada Soarelui din Slobozia pe DN21, prin Drajna.

De la munte

Pentru a se evita aglomeratia din zona statiunilor montane de pe Valea Prahovei, dinspre Brasov se poate circula pe DN1A Brasov - Sacele - Cheia - Ploiesti - Bucuresti. Din Sinaia se poate circula pe DN 71 Sinaia - Fieni - Targoviste - Baldana, DN7 Baldana - Bucuresti.

De mentionat e faptul ca ca joi, vineri si sambata, Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Sinaia a inregistrat pe sensul catre Brasov peste 43.000 de autovehicule.

Celor care pornesc catre Bucuresti din zona Bran - Moeciu, nu li se recomanda traseul DN73A Rasnov - Predeal - DN1 Predeal - Bucuresti, ci ruta DN73 Bran - Pitesti, A1 Pitesti - Bucuresti sau DN73 Bran - Valea Mare-Pravat - DN72A Valea Mare-Pravat - Targoviste - DN71 Targoviste - Baldana - DN7 Baldana - Bucuresti.

De asemenea, se va circula in coloana pe DN6 pe segmentul Alexandria - Bucuresti, dar si pe DN65 Slatina - Pitesti (foarte multi automobilisti care vin dinspre judetele Dolj si Olt vor evita DN6 Alexandria - Bucuresti si se vor deplasa pe ruta DN65 Slatina - Pitesti - A1 Pitesti - Bucuresti).

Dinspre vami

Foarte intens circulate vor fi si drumurile care pornesc din punctele de frontiera cu Ungaria (unde, in multe statiuni, s-a deschis sezonul estival), dar mai ales cu Bulgaria (DN5 Giurgiu - Bucuresti si DN39 Vama Veche - Constanta).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres Forţa Dreptei. Formaţiunea îşi alege conducerea naţională şi îşi prezintă candidaţii
Primul Congres al Forţa Dreptei este organizat, sâmbătă, la Palatul Parlamentului, formaţiunea urmând să îşi aleagă conducerea naţională şi să îşi prezinte candidaţii la alegerile...
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
Cine câștigă Primăria Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj. Candidatul PSD+PNL, la pământ. Prezența la vot, în creștere
România se pregătește de alegeri. Europarlamentarele vor avea loc în aceeași zi cu localele. ARA Public Opinion a realizat o cercetare sociologică în legătură cu evenimentele ce vor avea...
#circulatie ingreunata 2 mai, #rute ocolitoare Sinaia Bucuresti, #rute ocolitoare litoral Bucuresti , #trafic rutier