Lungul drum spre casa: Coloana de 4 kilometri in Busteni, accident in Timisul de Jos - UPDATE

Luni, 02 Ianuarie 2017, ora 19:30
12360 citiri
Lungul drum spre casa: Coloana de 4 kilometri in Busteni, accident in Timisul de Jos - UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul rutier este ingreunat, la aceasta ora, pe DN1, intre Ploiesti si Brasov, formandu-se coloane lungi de masini pe ambele sensuri. La Comarnic si Busteni mai mult se sta decat se circula.

Potrivit Centrului Infotrafic, din cauza aglomeratiei, traficul rutier pe DN1 Ploiesti - Brasov se desfasoara ingreunat. Pe sensul catre Brasov, se circula in coloana pe tronsonul Nistoresti - Comarnic - centura Sinaia, iar pe sensul de coborare (catre Ploiesti), se circula in coloana intre Predeal (judetul Brasov) si Busteni - Sinaia (judetul Prahova). La ora transmiterii acestei stiri, in zona se circula alternativ, iar politistii rutieri au decis sa devieze traficul de la Darste spre Cheia.

19.30: La aceasta ora, circulatia rutiera pe DN1E Brasov - Poiana Brasov se desfasoara in conditii normale (in ambele sensuri), anunta Infotrafic.

18.23: Traficul rutier pe DN1 Brasov - Predeal, pe sensul catre Ploiesti, se desfasoara ingreunat la kilometrul 156, in zona Timisul de Jos, din cauza unui accident, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

UPDATE 18:10: DN 1 este in continuare foarte aglomerat, luni seara, in zona Vaii Prahovei, pe sensul de urcare catre munte. Pe tronsonul din zona orasului Comarnic coloana de masini masoara doi kilometri si se circula bara la bara, cu viteza de aproximativ 30 - 40 de kilometri. In zona statiunii Busteni e o coloana de masini de patru kilometri si se merge cu 20 - 30 de kilometri la ora.

Soferii care doresc sa se deplaseze pe ruta Brasov - Ploiesti sunt sfatuiti sa utilizeze DN1A Sacele - Cheia - Valenii de Munte. Cei care doresc sa se intoarca din Brasov in Capitala mai pot folosi, pentru a evita ambuteiajele, ruta Brasov - DN73 - Rasnov - Bran - Campulung - Pitesti - A1 - Pitesti - Bucuresti.

Politistii amintesc ca, pentru prevenirea producerii accidentelor rutiere grave, soferii trebuie sa circule cu prudenta sporita, sa adapteze viteza de deplasare la starea carosabilului si vizibilitate, sa pastreze distanta in mers intre autovehicule pentru a putea efectua orice manevra in conditii de siguranta si sa utilizeze centurile de siguranta.

Mai multe echipaje de la politia rutiera sunt pe DN1 intre Ploiesti si Brasov, pentru fluidizarea traficului rutier si pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Aglomeratie mare este si in Poiana Brasov, unde deja nu mai sunt locuri de parcare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#aglomeratie Valea Prahovei, #aglomeratie Brasov Ploiesti, #accident DN1, #trafic Valea Prahovei , #trafic rutier