Traficul va fi oprit pe mai multe strazi din Capitala, pentru parada militara de 1 Decembrie

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 18:04
2803 citiri
Traficul va fi oprit pe mai multe strazi din Capitala, pentru parada militara de 1 Decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia rutiera va fi oprita pe mai multe strazi si bulevarde din zona Arcului de Triumf, Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe 1 decembrie, pentru Parada de Ziua Nationala, iar duminica, 27 decembrie, si miercuri, 30 noiembrie, pentru repetitii si pregatiri.

Restrictiile de trafic vor fi impuse, in zona Arcul de Triumf-Piata Presei, inca de duminica, pentru antrenamentul general, anunta Brigada Rutiera a Capitalei.

Astfel, duminica, de la ora 04:00 pana la 16:00, va fi blocat axul central si banda I de circulatie pe soseaua Kiseleff - pe tronsonul dintre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf - si banda I de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei Libere catre Fantana Miorita, precum si banda IV de circulatie pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Fantana Miorita catre Piata Presei Libere.

Tot duminica, intre orele 07:00-16:00, va fi inchisa total circulatia pe soseaua Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, dar si pe strazile adiacente, pe bulevardul Al.Constantinescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, pe bulevardul Maresal Averescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, pe bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle si pe strada Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache.

De asemenea, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii de parada.

Totodata, va fi restrictionata circulatia si in pasajul de la Piata Presei Libere, pe sensul de deplasare catre Piata Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua catre Piata Montreal.

De asemenea, miercuri, pe 30 noiembrie, incepand cu ora 10:00 in Piata Arcul de Triumf, pentru amplasarea tribunelor, va fi restrictionat traficul rutier pe banda I pe str. A. Constantinescu catre Manastirea Casin si pe sos. Kiseleff, banda I, pe sensul de mers Piata Presei - Piata Arcul de Triumf, precum si pe banda I, in Piata Arcul de Triumf sensul Piata Presei Libere.

Ce restrictii sunt pe 1 decembrie

In ziua de 1 Decembrie, intre orele 04:00 - 16:00, va fi inchisa circulatia pe axul central pe soseaua Kiseleff si banda I de circulatie, pe tronsonul Piata Presei- Arcul de Triumf si banda I pe soseaua Bucuresti-Ploiesti, sensul de mers Piata Presei- Fantana Miorita, dar si banda IV pe Bucuresti-Ploiesti, sensul Fantana Miorita-Piata Presei Libere.

Tot intre orele 04:00-16:00, circulatia va fi inchisa total pe soseaua Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei, dar si pe strazile adiacente, pe Al. Constantinescu, intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Maresal Averescu intre bulevardul Marasti si Arcul de Triumf, bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle si pe strada Ion Mincu intre bulevardul Aviatorilor si bulevardul Ion Mihalache.

La fel ca duminica, traficul rutier va fi restrictionat temporar si pe Bulevardul Poligrafiei, Bulevardul Marasti si strada Clucerului, pe durata deplasarii tehnicii.

Politistii locali sunt suparati ca nu au fost invitati sa defileze de 1 Decembrie. Ministerul Apararii are o explicatie

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#trafic oprit parada 1 Decembrie, #restrictii circulatie 1 Decembrie , #trafic rutier