(Foto) Autostrada Soarelui, blocata ore intregi dupa ce un autocamion s-a rasturnat peste o masina - UPDATE

Sambata, 03 Septembrie 2016, ora 19:42
10199 citiri
(Foto) Autostrada Soarelui, blocata ore intregi dupa ce un autocamion s-a rasturnat peste o masina - UPDATE
Foto: ISU Bucuresti Ilfov

Un accident a avut loc, sambata, in jurul orei 12.45, pe Autostrada Soarelui.

Un autocamion incarcat cu cereale, care circula pe sensul spre Constanta, s-a rasturnat peste parapetul de pe mijlocul drumului si a cazut peste un autoturism Opel care circula pe sensul opus de mers.

Accidentul a avut loc la km 33 al autostrazii, in dreptul localitatii Fundulea, judetul Calarasi. In urma accidentului, pe sensul spre Bucuresti se circula pe o singura banda, in timp ce circulatia pe sensul spre Constanta este blocata.

La fata locului au sosit politia, pompierii si echipaje de descarcerare.

Cozile de masini s-au intins pe kilometri intregi si la un moment dat politia a oprit chiar accesul autoturismelor care voiau sa intre de la Bucuresti pe autostrada. Situatia a durat in jur de 6 ore.

Vezi mai jos cum s-au desfasurat evenimentele

UPDATE 14:00 - Politia Romana a decis sa nu mai lase nicio masina sa patrunda pe Autostrada Soarelui dinspre Bucuresti. Decizia a fost luata dupa ce soferii intorceau spre Bucuresti pe banda de urgenta, blocand accesul mijloacelor de prim ajutor

In acest moment, se lucreaza la descarcerarea soferului autocamionului. Un elicopter SMURD a aterizat la fata locului si este pregatit sa il preia pe sofer cand va fi descarcereat.

O macara este asteptata la locul accidentului, pentru a ridica autocamionul rasturnat si a elibera autostrada.

UPDATE 14:10 Sute de masini sunt blocate in trafic de mai bine de o ora. Soferii acuza ca autoritatile nu ii informeaza in niciun fel, desi apreciaza interventia prompta si in forta pentru deblocarea traficului.

UPDATE 15:09 Parapetele ce despartea sensurile de mers a fost taiat, astfel ca soferii care stateau in coloana se pot intoarce spre Bucuresti. In acelasi timp, operatiunea de descarcerare continua.

UPDATE 16:27 Soferul autocamionului, un barbat in varsta de 54 de ani, a fost scos dintre fiarele contorsionate, iar un elicopter SMURD l-a preluat pentru a fi transportat la Spitalul Floreasca din Capitala, potrivit ISU Bucuresti. Victima este constienta. Traficul nu a fost redeschis.

UPDATE 17:33 Circulatia pe sensul de mers catre Constanta pe A2, la iesirea din municipiul Bucuresti, a fost deviata pe Strada Garii Catelu, Str. Drumul Intre Tarlale, oras Pantelimon, DN 3, spre Branesti-Fundulea, anunta Politia Capitalei.

Politistii recomanda soferilor si folosirea unei alte rute, respectiv Soseaua Colentina-Afumati-Urziceni-Slobozia, pentru a nu crea ambuteiaje la iesirea din Bucuresti.

Totodata, Centrul Infotrafic informeaza ca circulatia rutiera pe sensul catre Lehliu al DN3 Bucuresti - Calarasi se desfasoara cu dificultate, in coloana, pe raza judetului Ilfov. Pe acest tronson s-au format coloane foarte mari de autovehicule, precizeaza politistii.

Centrul Infotrafic aminteste ca, din cauza accidentului, traficul pe sensul catre Constanta al Autostrazii Soarelui este in continuare intrerupt la kilometrul 33, in zona localitatii Fundulea, in judetul Calarasi, iar circulatia a fost deviata pe drumul vechi DN3.

UPDATE 19:42 - Circulatia pe Autostrada Soarelui a fost reluata, dupa 6 ore in care a fost blocata.

*Sursa foto: ISU Bucuresti Ilfov

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#accident autostrada soarelui, #accident autostrada mare , #trafic rutier
Comentarii
Poza Nonpolitikon
Nonpolitikon
rank 5