Atentie, soferi! Restrictii pe A1 si A6

Luni, 17 Septembrie 2018, ora 09:32
1720 citiri
Atentie, soferi! Restrictii pe A1 si A6
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia rutiera pe Autostrada Bucuresti-Pitesti va restrictionata, luni, din cauza unor lucrari la carosabil.

Potrivit Infotrafic, in intervalul orar 09:00-11:00, pe sensul catre Pitesti al autostrazii A1 Bucuresti - Pitesti, la kilometrul 43+500 de metri, vor avea loc lucrari de intretinere (montare parapet) . Din acest motiv, va fi afectata banda numarul doi, conform News.ro.

De asemenea, lucrari de intretinere se vor realiza luni in intervalul orar 11:00 - 14:00, pe acelasi sens de mers, la kilometrul 49, fiind afectate banda de urgenta si banda de decelerare.

De asemenea, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane, pe sensul catre Deva al autostrazii A1 Sibiu - Deva, pe tronsonul kilometric 275+900 - 276+900 de metri (intre Aciliu si Apoldu de Jos, judetul Sibiu), se vor efectua lucrari de intretinere (asfaltare), pana luni, la ora 18.00.

Din acest motiv, vor fi afectate banda de urgenta si banda numarul 1, conform Mediafax.

Lucrari de intretinere (refacere marcaje) se realizeaza si pe tronsonul Traian Vuia - Balint (intre kilometrii 441 si 458, judetul Timis) al autostrazii A1, pe ambele cai de rulare.

De asemenea, acelasi tip de lucrari se executa pe segmentul Balint - Lugoj (intre kilometrii 0 si 10+500 de metri) al autostrazii A6, pe ambele sensuri de deplasare. Lucrarile de pe cele doua tronsoane se vor incheia in jurul orei 18.00.

Soferii care se deplaseaza pe aceste tronsoane sunt sfatuiti sa respecte regulile de circulatie, sa adapteze viteza de deplasare la conditiile de drum si sa schimbe banda de rulare doar dupa ce au semnalizat si s-au asigurat in mod corespunzator.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Mai mulți miniștri, în frunte cu Marcel Ciolacu, ajung în Qatar, pentru "investiții de 15 miliarde de euro"
Premierul Marcel Ciolacu şi şase miniştri se află, începând de marţi, în vizită de lucru în Qatar, dezvoltarea în România a unor proiecte de investiţii în valoare de 15 miliarde de...
#trafic restrictionat A1, #trafic restrictionat autostrada Bucuresti Pitesti , #trafic