Bucurestiul, paralizat de un accident produs la ora de varf

Marti, 05 Mai 2015, ora 10:26
15064 citiri
Bucurestiul, paralizat de un accident produs la ora de varf
Foto: Waze

Traficul auto a fost paralizat ore bune, marti dimineata, in Bucuresti, din cauza unui accident care a dat peste cap un intreg flux rutier.

Totul a inceput cand un microbuz care transporta angajati Romprest a incercat sa intoarca in intersectia Sos. Stefan cel Mare cu Dorobanti (Perla), dar a fost lovit de o masina de interventie a firmei BGS, la primele ore ale diminetii.

Circulatia a fost oprita in zona, pentru a permite interventia medicilor si a politistilor veniti pentru constatare, insa intreruperea temporara a avut un efect de domino.

Traficul a fost paralizat de cozi interminabile, plecand de la Perla si continunad din intersectie in intersectie. Au fost afectate inclusiv zone ca Dristor sau Piata Iancului, cu Sos. Iancului bara la bara pe toata lungimea.

De asemenea, linii intregi de autobuze RATB al caror traseu trecea prin zona au inregistrat intarzieri de zeci de minute, deoarece primele autobuze plecate in cursa nu au mai reusit sa se intoarca asa cum era programat, fiind blocate in oras.

Putinele autobuze care au reusit sa treaca au fost supraaglomerate, la fel ca statiile RATB, unde zeci de oameni au asteptat chiar si cate o ora transportul in comun.

Taximetristii au avut si ei de furca, pentru ca multi dintre cei care n-au mai avut loc in autobuze sau n-au mai avut cum sa ajunga la serviciu au incercat sa cheme un taxi. Nu foarte multi au si reusit.

"E marti si e accidentul asta la Perla. Nu exista rute ocolitoare, este totul blocat", ne-a spus un sofer de taxi, surprins si el de traficul infernal.

Iata cum, pe langa aglomeratia de fiecare zi a Bucurestiului si faptul ca pe numeroase artere importante circulatia este ingreunata de lucrari la infrastructura rutiera, un accident petrecut la o ora de varf poate bloca intr-o mare masura orasul.

Centrul Infotrafic al Politiei Rutiere anunta ca pana spre ora 10:00 situatia ar trebui sa revina la normal, dupa ce carosabilul a fost degajat si politistii si-au incheiat masuratorile.

Totusi, daca privim cum arata Bucurestiul chiar si la aceasta ora vazut printr-o aplicatie de monitorizare a traficului, ne putem da seama ca pentru soferi nebunia inca nu s-a terminat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
Campanie intensă pentru candidatura lui Geoană la prezidențiale. S-a lansat un nou site de susținere
O campanie de susținere pentru candidatura lui Mircea Geoană, actualul secretar general adjunct al NATO, a fost demarată în online. Inițiativa, care se recomandă drept o „platformă...
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
#accident Perla Bucuresti, #trafic blocat acident, #trafic blocat Perla , #trafic