Seful clinicii Sabyc nu poate parasi tara

Joi, 24 Septembrie 2009, ora 16:13
1219 citiri
Seful clinicii Sabyc nu poate parasi tara

Harry Mironescu, patronul clinicii Sabyc, ramane cu interdictia de a parasi Bucurestiul, au decis, joi, magistratii Tribunalului Bucuresti, care au respins cele doua cereri depuse de avocatii lui Mironescu.

Totodata, magistratii tribunalului bucurestean au respins joi si a treia cerere de de revocare a masurii de a nu parasi tara depusa de medicii israelieni Natan Lewit si Genia Ziskind, cercetati si ei in cazul clinicii Sabyc.

Decizia magistratilor de la Tribunalul Bucuresti in aceste cazuri nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs.

Patronul clinicii Sabyc, Harry Mironescu, a depus, la Tribunalul Bucuresti, doua cereri de revocare a obligatiei de a nu parasi Bucurestiul, dispusa de Curtea de Apel Bucuresti in momentul eliberarii sale, pe 31 august, deoarece trebuie sa ajunga in Israel, la tratament.

Astfel, Mironescu a depus, pe 15 septembrie, la Tribunalul Bucuresti, o prima cerere de revocare a obligatiei de a nu parasi Capitala, cerere care a primit termen marti. Insa, deoarece dosarul de urmarire penala nu a ajuns in instanta, cauza a fost amanata pentru joi.

Tot joi, magistratii de la aceeasi instanta au judecat si a doua cerere depusa de seful clinicii Sabyc, prin care acesta solicita instantei permisiunea de a parasi tara. Aceasta a doua cerere a fost depusa la Tribunalul Bucuresti pe 18 septembrie.

Lewit si Ziskind sunt la a treia incercare de revocare a masurilor preventive care le-au fost impuse, dupa ce tot magistratii de la Tribunalul Bucuresti au respins, pe 8 septembrie si pe 26 august, doua cereri asemanatoare.

Tribunalul Bucuresti a emis, pe 20 iulie, mandate de arestare pentru 29 de zile pentru cele trei persoane acuzate ca ar fi "capii" retelei de trafic international de ovule in care este implicata clinica Sabyc, respectiv pentru Harry Mironescu, Cecilia Borza si Yair Miron. Acestia sunt acuzati de constituirea unui grup infractional organizat si de organizarea traficului de celule de origine umana in scopul obtinerii unui folos material.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Dilema preotului care vrea să candideze pentru primăria Sucevei. "Va trebui să aleagă între cariera politică și preoție"
Partidul Alianța pentru Unirea Românilor Suceava a ales un preot să candideze pentru funcția de primar al municipiului Suceava. Cătălin Axinte este preot slujitor la Biserica Sf. Mina din...
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Kelemen Hunor, convins că pe listele UDMR au semnat și români: ”După 9 iunie vom avea 200 de primari”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat joi, 18 aprilie, la Cluj-Napoca, după şedinţa Consiliului Permanent al Uniunii, că este convins că listele UDMR pentru alegerile locale au fost...
#clinica Sabyc, #medici israelieni Sabyc, #trafic ovule clinica Sabyc, #patrol clinica Sabyc, #clinica Sabyc interdictie , #trafic