Vacanta in trafic - coloane de kilometri pe drumurile spre munte si spre mare - UPDATE

Miercuri, 01 Mai 2013, ora 11:27
2280 citiri
Vacanta in trafic - coloane de kilometri pe drumurile spre munte si spre mare - UPDATE
Foto: observator.ro

Minivacanta de 1 mai a inceput pentru multi romani in trafic. Coloanele de masini in drumul spre munte sau spre mare sau munte se intind deja pe mai multi kilometri.

Politistii de la Rutiera au anticipat un trafic intens odata cu inceperea mini-vacantei de 1 Mai si Pasti, in special pe principalele artere care leaga Capitala de statiunile turistice montane si de pe litoral.

Update 2 Un grav accident de circulatie a avut loc pe DN2A, la intrarea in Constanta. 12 persoane au fost ranite in urma unui accident in care au fost implicate trei masini.

Constanta: Accident grav, masina in flacari - 12 victime

Update 1: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) informeaza ca, miercuri dimineata, traficul rutier este intens pe DN1 Bucuresti - Brasov si pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, fiind formate coloane de masini care masoara mai multi kilometri.

Astfel, potrivit informatiilor centralizate la 9:45, pe DN1 s-a format o coloana de autovehicule la Comarnic, pe sensul catre Brasov, pe o distanta de doi kilometri, iar pe Autostrada Soarelui, coloanele de masini masoara aproximativ trei kilometri la statia de taxare de la Fetesti, pe sensul catre Constanta.

Trafic supravegheat cu elicopterul

Peste 1.500 de politisti vor fi prezenti pe sute de tronsoane, in special pe cele care leaga statiunile turistice de marile orase, in perioada minivacantei dintre 1 Mai si Paste.

Astfel, pe 1 mai, in intervalul 7.00 - 15.00, circulatiea de pe Autostrada Soarelul va fi supravegheta din aer cu ajutorul unui elicopter, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Statiunile bulgaresti Albena si Nisipurile de Aur, pazite de Paste de politisti romani

Aparatul de zbor apartine Inspectoratului General de Aviatie al MAI, iar in acesta se va afla un agent rutier care va transmite informatii echipajelor de politie aflate la sol.

Peste 1.500 de politisti rutieri vor fi prezenti in trafic in fiecare zi a intervalului 1-6 mai, pe 394 de drumuri natioanle si europene, utilizand aproape 300 de aparate radar. Politistii vor fi intr-un numar mare mai ales pe arterele ce leaga statiunile turistice de marile orase, cum ar fi autostrazile A1, A2 si A3.

D.T.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
PNL exclude susţinerea lui Piedone la Primăria Capitalei. Ionuț Stroe: "Ar fi cea mai mare greşeală"
Susţinerea lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei nu este pe agenda de lucru a PNL, susține purtătorul de cuvânt al partidului, Ionuţ Stroe. Întrebat, în emisiunea România...
#elicopter Autostrada Soarelui, #politisti 1 Mai, #politisti Paste, #elicopter 1 Mai , #trafic