Pleci la mare? Coloana de masini si accidente pe Autostrada Soarelui

Luni, 03 August 2015, ora 10:31
3651 citiri
Pleci la mare? Coloana de masini si accidente pe Autostrada Soarelui
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia este ingreunata pe autostrada A2, la statia de taxare de la Fetesti, unde s-a format o coloana de masini pe sensul spre Constanta, avand loc si tamponari usoare, din cauza nepastrarii unei distante corespunzatoare intre masini, potrivit Centrului Infotrafic din Politia Romana.

Traficul este intens pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, luni dimineata, iar la statia de taxare de la Fetesti se circula in coloana pe banda unde se achita pe loc taxa.

Politistii prezenti in zona ii informeaza pe soferi ca pot plati taxa prin SMS sau la statiile de distributie a carburantilor autorizate, insa unii dintre acestia spun ca vor sa achite cash.

"Deoarece cativa conducatori auto nu au pastrat o distanta corespunzatoare in mers sau nu au pus in functiune luminile de avarie cand incheiau coloana, s-au produs si cateva tamponari. Pentru prevenirea accidentelor, ii sfatuim pe conducatorii auto sa reduca viteza chiar inainte de a ajunge in dreptul spatiului de servicii din apropierea podului peste care DJ 308A traverseaza autostrada", se arata intr-un comunicat de presa al Centrului Infotrafic.

Coloane de masini s-au format si pe DN Centura Bucuresti, la intrarea pe Autostrada Soarelui, atat dinspre Glina, cat si dinspre Otopeni. Politistii prezenti in zona redirectioneaza periodic circulatia dinspre Bucuresti pe banda a doua a autostrazii, pentru a se putea intrarea de pe banda de accelerare si breteaua dinspre Centura Bucuresti pe banda unu.

De asemenea, s-a format o coloana de masini si pe breteaua de acces in Centura Bucuresti dinspre Constanta, pe banda de decelerare, dar si pe banda unu a Autostrazii Soarelui.

Pentru a evita producerea de accidente pe A2, politistii fluidizeaza circulatia la iesirea de pe autostrada, insa acest lucru va afecta traficul rutier de pe Centura Bucuresti, in zona nodului rutier, a precizat Centrul Infotrafic.

Prin statia de taxare de la Fetesti, soferii pot trece liber pe benzile doi si trei, in ambele sensuri, daca au taxa platita in avans sau ulterior, pana la ora 24 a zilei urmatoare trecerii, la statiile de distributie a carburantilor autorizate (OMV Petrom, MOL, Rompetrol) sau prin SMS, la numarul 7577, numar disponibil in retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone Telekom Mobile si RCS&RDS.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#coloana A2, #accidente A2, #coloana Fetesti A2 , #trafic