Restrictii de circulatie in Bucuresti, la finalul saptamanii, pentru mai multe evenimente

Vineri, 04 Octombrie 2019, ora 12:46
4104 citiri
Restrictii de circulatie in Bucuresti, la finalul saptamanii, pentru mai multe evenimente
Foto: Arhiva Ziare.com

Brigada Rutiera a Capitalei informeaza ca, in acest weekend, vor fi impuse mai multe restrictii de trafic pentru desfasurarea in bune conditii a unor evenimente.

*** Vineri, intre orele 16:00 - 21:00, va fi promovat evenimentul "FEST (in) pe Boulevard" pe urmatorul traseu: bd. Magheru (parcarea EVA) - Piata Romana - bd. Lascar Catargiu - Piata Victoriei - bd. Aviatorilor, cu intoarcere la statuia Aviatorilor si stationare in Piata Victoriei circa 15 minute (prelungirea hasurata a Parcului Kiseleff) - bd. Aviatorilor - bd. Maresal Constantin Prezan - Arcul de Triumf si stationare circa 5 minute (portiunea cuprinsa intre bd. Maresal Prezan si sos. Kiseleff - zona hasurata) - sos. Kiseleff - Piata Presei Libere, cu intoarcere pe sos. Kiseleff si stationare circa 5 minute (langa Scoala gimnaziala "Ion Heliade Radulescu" - alveola din partea dreapta) - sos. Kiseleff - Piata Victoriei si stationare circa 15 minute (prelungirea Parcului Kiseleff - zona hasurata) - bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - bd. Magheru (parcarea EVA) punct final.

Deplasarea se va face cu respectarea tuturor normelor rutiere in vigoare. In punctele de stationare nu se va perturba desfasurarea normala a traficului.

*** In zilele de vineri, sambata si duminica, intre orele 19:30 - 21:30, se va desfasura evenimentul "Simfonia Apei" in Piata Unirii - Fantani Unirii.

In aceste zile se va restrictiona traficul rutier pe bd. Unirii, segmentul cuprins intre bd. Dimitrie Cantemir si Splaiul Independentei (zona fantani).

Ca rute ocolitoare se recomanda:

- Splaiul Independentei - Piata Unirii - bd. Corneliu Coposu;

- bd. Regina Maria - Piata Unirii - Splaiul Unirii;

- bd. Dimitrie Cantemir - Pasaj Unirii - Piata Universitatii.

*** Sambata, incepand cu ora 20:30, pe Stadionul "National Arena" se va desfasura meciul de fotbal intre echipele FCSB si Dinamo.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, se va restrictiona traficul rutier, incepand cu ora 18,30, progresiv, in functie de afluenta publicului si daca situatia o va impune, pe str. Maior Coravu, intre Sos. Mihai Bravu si intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; pe bd. Pierre de Coubertin, intre str. Vatra Luminoasa si rondul de la intrarea in Stadionul National Arena, precum si strazile care intersecteaza si acced in acest tronson; pe str. Tony Bulandra, intre str. Vatra Luminoasa si rond str. Maior Coravu; pe str. Serg. Vasile Serbanica, intre acces Arena Nationala si bd. Basarabia (cu exceptia riveranilor).

*** Duminica, intre orele 16:30 - 18:30, Asociatia N.O.I. va organiza o adunare publica si un mars de protest, dupa urmatorul program:

- intre orele 16:30 - 17:00 - adunarea participantilor in alveola Arcul de Triumf delimitata de bd. Constantin Prezan si sos. Kiseleff;

- intre orele 17:00 - 17:30 - deplasarea participantilor pe sos. Kiseleff, din dreptul Arcului de Triumf pana in Piata Victoriei (punct final in prelungirea Parcului Kiseleff, delimitat de triunghiul format intre bd. Aviatorilor si sos. Kiseleff - alveola media). Deplasarea se va face pe banda IV de circulatie, cu respectarea normelor rutiere.

- intre orele 17:30 - 18:30 - alocutiuni si defluirea totala a participantilor.

Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Liderul PSD îi răspunde lui Clotilde Armand: ”Să-și ia un avocat bun”
Premierul Marcel Ciolacu a reacţionat joi, 25 aprilie, la declaraţiile primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, transmiţându-i acesteia să îşi ia un avocat bun pentru că ”a încălcat...
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Nicușor Dar îl provoacă pe Piedone la o dezbatere electorală. Răspunsul ironic al Primarului Capitalei după ce AUR l-a amenințat cu plângerea penală
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat joi, 25 aprilie, că aşteaptă de la contracandidatul său Cristian Popescu Piedone un răspuns în ce priveşte participarea la o dezbatere...
#restrictii trafic Bucuresti weekend , #trafic