Ziare.com

Restrictii de trafic, de vineri pana duminica, in Bucuresti

Vineri, 03 August 2018, ora 07:19

   

Restrictii de trafic, de vineri pana duminica, in Bucuresti
Traficul rutier se va restrictiona de vineri pana duminica, pe Str. Armeneasca, intre Bd. Carol si Str. Arcului, fiind deviat prin Str. Spatarului si Str. Arcului, dar si pe str. Rafael Sanzio, intre Str. Armeneasca si Str. Spatarului, intre orele 10:00 - 22:00, pentru a permite desfasurarea evenimentului cultural artistic denumit "Festivalul Strada Armeneasca".

Potrivit politistilor rutieri, se va permite accesul riveranilor pe Str. Rafael Sanzio si pe Str. Armeneasca, intre Str. Rafael Sanzio si Str. Arcului.

Brigada Rutiera Bucuresti solicita soferilor sa evite deplasarea in zona, sa circule cu maxima atentie si sa respecte semnalele politistilor rutieri aflati in trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile semnalizate si marcate corespunzator ori la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de traversare a fost observata de catre soferi.

De asemenea, in data de 4 august 2018, intre orele 21:30-22:30, se va restrictiona traficul rutier, gradual, in functie de desfasurarea evenimentului pe Calea Victoriei, tronsonul cuprins intre Piata George Enescu si Bd. Regina Elisabeta si pe Bd. Regina Elisabeta, tronsonul cuprins intre Str. Brezoianu si Bd. I.C. Bratianu si strazile care acced in acest tronson.

Rute ocolitoare:

- Bd. Nicolae Balcescu - Bd. Gheorghe Magheru - Bd. Lascar Catargiu;

- Str. Buzesti - Str. Berzei - Splaiul Independentei.

In perioada 4-5 august 2018 se va desfasura evenimentul cultural artistic denumit "Festivalul International de strada B-Fit in the Street", constand in spectacole de strada fixe si mobile.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 4065 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor