Cu fata la alegatori: Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală. Sociolog: Se vor faulta unul pe celălalt

Restrictii de trafic pe mai multe drumuri nationale, inclusiv pe DN1 si Transfagarasan

Vineri, 11 August 2017, ora 09:05
2769 citiri
Restrictii de trafic pe mai multe drumuri nationale, inclusiv pe DN1 si Transfagarasan
Foto: Arhiva Ziare.com

Circulatia rutiera pe Podul Calafat - Vidin va fi intrerupta azi si sunt restrictii de circulatie pe mai multe drumuri nationale, din cauza unor lucrari de reparatii.

Pe DN 1 traficul este blocat, vineri dimineata, in judetul Cluj, din cauza unui accident rutier, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane.

Circulatia este oprita pe ambele sensuri pe DN 1 (E60) Huedin - Oradea, la kilometrul 557, in zona localitatii clujene Negreni, in urma unui accident produs in jurul orei 6:30. In accident au fost implicate un autoturism si un autotren.

Infotrafic mai anunta ca vineri sunt impuse mai multe restrictii de circulatie din cauza unor lucrari la carosabil.

Astfel, traficul rutier pe Podul Calafat - Vidin va fi intrerupt in intervalul orar 9:00 - 11:00, iar autovehiculele vor fi oprite in zonele adiacente punctului de trecere a frontierei Calafat, pana in momentul reluarii traficului.

In judetul Hunedoara, in intervalul orar 09:00 - 15:00, se vor executa lucrari de reparatii la podul peste raul Mures, situat pe DN76, intre autostrada A1 si DN7, in zona Soimus. Se va circula alternativ, pe o banda, cu ajutorul pilotilor de trafic. Este de asteptat ca in zona de lucru sa se formeze coloane de autovehicule (inclusiv la iesirea de pe autostrada A1, pe sensul Sibiu - Deva). In perioada 12 - 15 august, lucrarile vor fi suspendate.

De asemenea, pana in data de 31 august, in judetul Olt, au loc lucrari de reparatii la podul peste raul Olt, situat pe DN65, la iesirea din Slatina catre Craiova. Pe pod se circula pe o banda, alternativ, cu ajutorul semafoarelor electrice, iar in zona de lucru se formeaza coloane de masini. In 13 august, in intervalul orar 00:00 - 6:00, circulatia pe pod va fi oprita, deoarece se va turna betonul special in placa podului. Autovehiculele vor circula deviat, pe ruta DJ574 Slatina (Catedrala) - Teslui - Mosteni - DN64 Strejesti - Plesoiu - DJ677 - Salcia - DN65.

Tor in judetul Olt, DN64 Caracal - Dragasani a fost inchis pentru toate categoriile de autovehicule, pe tronsonul kilometric 34 - 40, intre localitatile Ganeasa si Plesoiu. Masura a fost luata din cauza degradarilor aparute la podul de la kilometrul 35, situat peste Valea Negrisoara. Circulatia se desfasoara pe ruta DN65, Ganeasa - Salcia - DJ677 - Plesoiu si retur.

Pe autostrada A1 Deva-Sibiu, la kilometrul 315 (in zona Sebes-Pianu), circulatia se desfasoara doar pe banda a doua, deoarece se executa lucrari de consolidare a terasamentului pe directia Sibiu.

Si in judetul Ilfov, pana in 1 septembrie, circulatia pe DN5 se desfasoara cu unele restrictii la kilometrul 9 de metri, din cauza lucrarilor la un podet.

Infotrafic mai anunta ca DN67C - Transalpina este deschis in totalitate. Pe tronsonul Ranca - Obarsia Lotrului, accesul este permis doar in intervalul orar 07:00 - 20:00, insa numai pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone. Exista si restrictie de viteza de 30 km/h.

S-a redeschis si DN7C - Transfagarasan, intre Piscu Negru si Balea-Cascada (tronsonul kilometric 104 - 130, care se inchide pe timp de iarna), dar pe acest sector este interzisa circulatia pe timpul noptii, intre orele 21:00 si 07:00.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Dragoș Pîslaru, co-președinte REPER, despre schimbarea lui Cîrstoiu cu Firea și Burduja: "Mafia patronată de comasaţi şi-a arătat faţa"
Copreşedintele partidului REPER, Dragoş Pîslaru, a declarat că, prin retragerea candidaturii medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei de către coaliţie, „mafia patronată de...
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Ciucă: Sebastian Burduja va convinge "un segment de electoral nehotărât" în cursa pentru Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat, marţi, 23 aprilie, că Sebastian Burduja, candidatul liberal pentru Primăria Capitalei, este opţiunea care dă speranţe celor care nu s-au...
#restrictii trafic 11 august 2017 , #trafic