Ziare.com

Mai multe evenimente, sambata, in Capitala - vezi ce restrictii de trafic sunt

Sambata, 20 Mai 2017, ora 07:21

   

Mai multe evenimente, sambata, in Capitala - vezi ce restrictii de trafic sunt
In weekend, in Bucuresti, se vor organiza mai multe evenimente, asa ca Brigada Rutiera a Capialei a instituit restrictii de circulatie pe durata desfasurarii acestora.

Pentru Marsul Diversitatii, traficul rutier fiind restrictionat, in intervalul orar 17:00 - 19:30, pe Sos. Kiseleff de la Piata Arcul de Triumf pana la Piata Victoriei si pe strazile care acced in Sos. Kiseleff.

Politistii recomanda ca ruta ocolitore Piata Arcul de Triumf - Bd. Maresal Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - Bd. Aviatorilor - Piata Victoriei.

Totodata, tot sambata, se va desfasura Marsul Normalitatii. Astfel, intre orele 12:00 - 12:30, participantii se vor aduna in Piata Victoriei, intre orele 12:30 - 14:30, se va desfasura un mars pe traseul Piata Victoriei - Bd. Lascar Catargiu - Piata Romana - Bd. Magheru - Bd. Nicolae Balcescu - Piata Universitatii - Bd. I.C. Bratianu - str. Halelor - Splaiul Independentei - Aleea Dealul Mitropoliei.

Deplasarea participantilor se va face pe banda I si II de circulatie, potrivit Brigazii Rutiere de Circulatie.

In weekend au loc Marsul Diversitatii si Marsul Normalitatii: Redefinirea familiei in Constitutie agita spiritele

Duminica, circulatia va fi din nou restrictionata, pentru maratonul de ciclism cross country "Prima Evadare". Traficul va fi restrictionat pe Aleea Privighetorilor - intre orele 10:00-10:10 si Str. Vadul Moldovei si Str. Padina - intre orele 10:00-10:30.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 1585 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor