Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD

Sambata, 10 Martie 2018, ora 07:00
4737 citiri
Restrictii rutiere in Capitala pentru desfasurarea Congresului PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Traficul va fi restrictionat, sambata, pe anumite artere din Capitala, in contextul desfasurarii la Sala Palatului a Congresului PSD.

Brigada Rutiera a Capitalei informeaza ca debarcarea si imbarcarea participantilor la congres se vor face pe banda I pe Calea Victoriei, intre str. Stirbei Voda si Aleea Kretzulescu, precum si pe str. Stirbei Voda (benzile I si II), segmentul cuprins intre str. Ion Campineanu si Calea Victoriei.

Pentru buna desfasurare a evenimentului, traficul rutier va fi restrictionat dupa cum urmeaza:

  • str. Stirbei Voda (benzile I si II), segmentul cuprins intre str. Ion Campineanu si Calea Victoriei, precum si banda I pe str. Stirbei Voda, intre str. Berzei si str. Ion Campineanu, intre orele 8:00 - 18:00;
  • Calea Victoriei (banda I), segmentul cuprins intre str. Stirbei Voda si aleea Kretzulescu, intre orele 8:00 - 18:00;
  • bd. Kiseleff (banda I), pe sensul Arcul de Triumf spre Piata Victoriei, intre str. Arh. Mincu si Piata Victoriei, intre orele 8:30 - 18:00, daca situatia o va impune; Aleea Kretzulescu, pana la ora 18:00;
  • str. Ion Campineanu, intre str. Stirbei Voda si Calea Victoriei (ambele sensuri), daca situatia o va impune, in functie de numarul participantilor.

Totodata, intre orele 8:00 - 18:00, traficul rutier va fi restrictionat pe str. Ion Campineanu (banda I), intre Aleea Kretzulescu si str. Stirbei Voda, pe sensul de mers catre str. Luterana.

Restrictionarea parcarilor se va face cu sprijinul Politiei Locale a Municipiului Bucuresti si a Politiei Locale a Sectorului 1.

Politistii le solicita soferilor sa reduca viteza, sa circule cu prudenta si sa respecte semnalele agentilor rutieri.

De asemenea, pietonii au obligatia sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate trecerii, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Citeste si Congresul extraordinar PSD decide azi esalonul doi din partid. De functia lui Dragnea nu se atinge nimeni

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#restrictii trafic Congres PSD, #restrictii trafic Bucuresti Congres , #trafic