Ziare.com

Restrictii rutiere in mai multe zone din Capitala, duminica

Duminica, 23 Aprilie 2017, ora 07:13

   

Restrictii rutiere in mai multe zone din Capitala, duminica
Evenimentele din aceasta duminica determina mai multe restrictii de trafic in Bucuresti.

Un eveniment sportiv, Bucharest International 10K, va avea loc duminica, 23 aprilie, intre orele 06:00-12:00.

In intervalul 09:00- 12.00, se va alerga pe traseul: Bd. Constantin Prezan - Arcul de Triumf - Sos. Kiseleff sensul spre Piata Presei Libere (locala) - intoarcere pe Sos. Kiseleff inainte de intersectia cu Piata Presei Libere (axul central, ambele sensuri) - Arcul de Triumf (ocolire prin dreapta pe sensul de alergare) - Sos. Kiseleff - Piata Victoriei - Calea Victoriei pana la intersectia cu Str. Stirbei Voda si intoarcere pe Calea Victoriei - Piata Victoriei - Sos. Kiseleff - Arcul de Triumf - Bd. Constantin Prezan.

Traficul rutier se va restrictiona gradual pe traseul de alergare si strazile care acced in acesta, intre orele 06:00-12:00, cu exceptia Bd. Constantin Prezan, care se va inchide in intervalul orar 05:30-13:00, dupa cum urmeaza:
-Bd. Constantin Prezan ambele sensuri;
-Sos. Kiseleff de la Arcul de Triumf catre Piata Presei Libere (locala) ;

-Sos. Kiseleff de la Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf (axul central, fara a afecta circulatia rutiera in Piata Presei Libere) ;
-Sos. Kiseleff sensul de mers de la Arcul de Triumf catre Piata Victoriei inchidere totala;
-Calea Victoriei intre Piata Victoriei si intersectia cu Str. Stirbei Voda (fara a afecta traficul rutier in intersectia Calea Victoriei cu Str. Stirbei Voda) ;
-in Piata Victoriei va fi resistematizat traficul rutier prin crearea de dublu sens de circulatie in fata Guvernului in intervalul 06:00-12:00, astfel nu va fi permis accesul dinspre Sos. Nicolae Titulescu catre Piata Victoriei, iar traficul rutier de pe Str. Paris, Bd. Iancu de Hunedoara si Bd. Lascar Catargiu se va face doar catre Bd. Aviatorilor.

Nu se va afecta traficul rutier in Piata Charles de Gaulle si Sos. Kiseleff (locala), sensul dinspre Piata Presei Libere catre Arcul de Triumf.

Pe Sos. Kiseleff, intre Arcul de Triumf si Piata Victoriei se va asigura banda IV pentru situatii de urgenta si riverani.

Tinand cont de anvergura evenimentului, politistii recomanda soferilor sa foloseasca urmatoarele rute:
  • Piata Presei Libere -Piata Montreal - Bd. Marasti - Bd. Ion Mihalache;
  • Bd. Ion Mihalache - Bd. Banul Manta - Sos. Nicolae Titulescu - Pasajul Victoriei - Bd. Iancu de Hunedoara - Sos. Stefan cel Mare;
  • Piata Victoriei - Bd. Aviatorilor - Bd. Beijing - Str. Nicolae Caramfil - Bd. Aerogarii - Sos. Bucuresti-Ploiesti.

Evenimentul Spotlight, care este un spectacol de lumini proiectate pe fatadele cladirilor, organizat de ARCUB in perioada 20-23 aprilie 2017, vine si el cu o serie de restrictii rutiere.

"Intre orele 20:00 - 23:00, se va restrictiona traficul rutier pe Calea Victoriei intre Str. C.A. Rosetti si Splaiul Independentei, precum si pe strazile adiacente, cu exceptia Bd. Regina Elisabeta, Str. I. Campineanu si Str. Doamnei-Str. Eforiei. Pe durata restrictiilor se va asigura o banda de urgenta pentru accesul auto la institutiile din zona afectata", potrivit informatiilor oferite de Brigada Rutiera.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: MEDIAFAX

Articol citit de 2013 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor