Restrictii rutiere in weekend in centrul Capitalei

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 08:48
3173 citiri
Restrictii rutiere in weekend in centrul Capitalei
Foto: Brigada Rutiera Bucuresti

Mai multe restrictii rutiere vor fi instituite, sambata si duminica, in mai multe zone centrale din Capitala, unde vor avea loc evenimente sportive, o procesiune religioasa, precum si manifestari de Ziua Pompierilor.

Evenimentul The Color Run, programat initial sambata, intre orele 18:00 si 23:00 pe Soseaua Kiseleff, se amana cu 24 de ore din cauza atentionarilor meteorologice de ploaie. Astfel cursa va avea loc duminica, dupa ora 19:00, se arata pe site-ul evenimentului.

Traficul rutier va fi restrictionat pe Sos. Kiseleff, intre Piata Victoriei si Arcul de Triumf, si pe str. Arh. I. Mincu, intre Bd. Aviatorilor si Bd. Ion Mihalache, anunta Brigada Rutiera.

Alte evenimente sportive vor mai avea loc sambata si duminica. Sambata, in intervalul 8:30 - 12:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Natiunile Unite, sensul de mers intre Str. Hasdeu si Bd. Libertatii, Calea 13 Septembrie, pe sensul de mers dinspre Bd. Libertatii si Piata Arsenalului, si Str. Izvor, intre Str. Hasdeu si Piata Arsenalului.

Duminica, 13 septembrie, in intervalul 17:00-17:40, se va desfasura un tur ciclist, pe urmatorul traseu: Parc Izvor - Splaiul Independentei - Pod Cotroceni - Sos. Cotroceni - Sos Grozavesti - Pod Grozavesti - Splaiul Independentei - Parc Izvor. Traficul rutier nu va fi restrictionat, iar deplasarea participantilor se va efectua pe banda I, cu respectarea regulilor de circulatie.

Salonul Auto-Moto are loc tot sambata si duminica, in Piata Constitutiei.

Astfel, de vineri de la ora 22:00 pana duminica la ora 23:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Bd. Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si Bd. Natiunile Unite si pe Bd. Unirii, intre Bd. I. C. Bratianu si Piata Constitutiei.

De asemenea, sambata si duminica, intre orele 14:00 si 15:00, vor avea loc parade de motociclete si masini de epoca, pe urmatorul traseu: Piata Constitutiei - Bd. Unirii - Piata Alba Iulia - retur Piata Constitutiei.

Duminica, Arhiepiscopia Bucurestilor va organiza o procesiune religioasa, ce se va desfasura intre orele 19:00 - 19:30 de la Biserica Sf. Vasile cel Mare (foto), pana in Parcul Nicolae Iorga, cu deplasare pe Calea Victoriei, iar intre orele 21:15 - 21:30, de la Parcul Nicolae Iorga, pana la Biserica Sf. Vasile cel Mare, cu deplasare pe Calea Victoriei.

Ziua Pompierilor din Romania (13 septembrie) va fi sarbatorita sambata si duminica. Pentru desfasurarea manifestarilor programate, sambata, intre orele 12:00 si 14:00, si duminica, intre orele 9:00 si 12:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Str. Izvor, intre Str. Hasdeu si Calea 13 Septembrie, si pe Calea 13 Septembrie, intre Piata Arsenalului si Sos. Panduri, precum si pe strazile adiacente.

Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Cătălin Drulă acuză PSD că i-a ”momit” sau șantajat pe primarii USR: ”Ai zece milioane, dacă treci la noi”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, susţine că unii primari USR ar fi fost ”şantajaţi” sau ”momiţi” să treacă la PSD, în condiţiile în care de faţă era şi liderul social...
#restrictii rutiere Bucuresti , #trafic