Trafic ingreunat din cauza ninsorii si a ploii - care sunt judetele cu probleme

Sambata, 10 Ianuarie 2015, ora 16:01
3914 citiri
Trafic ingreunat din cauza ninsorii si a ploii - care sunt judetele cu probleme

Circulatia este ingreunata pe mai multe drumuri nationale din opt judete, din cauza ninsorii si a ploii.

DN7A, in judetul Hunedoara, a fost inchis, dupa ce mai multi copaci au cazut pe carosabil, iar DN 57B, in Caras-Severin, este inundat de apa paraului Parvova, potrivit Centrului Infotrafic.

In judetul Maramures, pe DN18 Baia Sprie - Mara, intre kilometrii 12 si 38, traficul se desfasoara pe o banda, alternativ, si este restrictionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, din cauza caderilor abundente de zapada, care au fost urmate de o avalansa la kilometrul 21, conform situatiei transmise de Centrul Infotrafic din Politia Romana.

In judetul Hunedoara, pe DN7A, in zona localitatii Petrila, la kilometrul 95, circulatia este inchisa din cauza unor copaci cazuti pe carosabil. Traficul ar putea fi reluat in jurul orei 16:00.

De asemenea, in jurul orei 14:00 a fost inchis circulatiei DN67C Novaci - Ranca, in judetul Gorj, din cauza viscolului si a vizibilitatii reduse.

In judetul Caras-Severin, pe DN57B, intre localitatile Lapusnicel si Parvova, circulatia se desfasoara ingreunat, din cauza paraului Parvova, care a iesit din matca si a acoperit drumul pe o lungime de aproximativ 100 de metri, nivelul apei fiind de 20-25 de centimetri.

Traficul este ingreunat in judetele Maramures, Bihor, Cluj, Arad, Timis, Sibiu si Caras-Severin, unde sunt precipitatii sub forma de ploaie, care variaza ca intensitate, precum si in judetul Arges, pe DN73 Campulung - Brasov, din cauza ninsorii, a precizat sursa citata.

Meteorologii au emis sambata o avertizare cod galben pentru judetele Caras-Severin, Hunedoara, Gorj, Valcea, Arges, Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea, Bacau, Neamt, Suceava, Maramures, Bistrita-Nasaud, Mures, Harghita, Covasna, Brasov, Sibiu, Alba, Cluj si Bihor.

Potrivit avertizarii, incepand din 11 ianuarie, ora 16:00, pana in 12 ianuarie, ora 12:00, in toate zonele de munte va ninge, iar vantul va avea intensificari cu viteze care, pe crestele inalte, mai ales ale Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor depasi 80-90 de kilometri pe ora la rafala, viscolind si troienind zapada.

In restul teritoriului, vantul va sufla cu viteze de 45-55 de kilometri pe ora, iar in Oltenia se vor atinge 60-70 de kilometri pe ora la rafala. In judetele avertizare vor fi precipitatii slabe, predominant ninsoare in regiunile intracarpatice si in nordul Moldovei si mai ales ploi in sud si sud-est, in unele zone fiind posibila producerea de polei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#trafic ingreunat zapada ploi, #circulatie ploi zapada , #trafic