Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trafic ingreunat in cateva judete din tara. Nu uitati sa schimbati cauciucurile!

Duminica, 29 Noiembrie 2015, ora 09:59
2208 citiri
Trafic ingreunat in cateva judete din tara. Nu uitati sa schimbati cauciucurile!

Duminica dimineata nu sunt semnalate autostrazi sau drumuri nationale cu circulatia intrerupta din cauza vreunui eveniment rutier, informeaza Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane.

Sunt totusi cateva zone din tara unde soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie sporita, din cauza conditiilor meteo sau a lucrarilor in desfasurare:

In judetul Prahova, pe DN1, in zona localitatii Campina, se semnaleaza ceata, insa vizibilitatea este destul de buna.

In judetul Valcea, din cauza cedarii terasamentului DN7 Pitesti - Sibiu, la km. 177+200 metri, circulatia rutiera este in continuare deviata prin municipiul Ramnicu -Valcea, de la intrarea in localitate.

In judetul Olt, pe DN64 Dragasani - Ganeasa, din cauza cedarii terasamentului la kilometrul 46+200 de metri (la Colibasi), traficul rutier se desfasoar pe un fir, alternativ si este permisa doar circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone.

Ruta ocolitoare pentru celelalte categorii de autovehicule: Dragasani - DN67B - Fartatesti - DN65C - Craiova - DN65 - Gneasa.

Pe DN67C Novaci - Ranca nu se mai semnaleaza ceata. Este in continuarea restrictionata circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 5 tone.

Mai mult, circulatia vehiculelor, altora decat celor destinate exclusiv transportului de persoane, va fi restrictionata luni - 30 noiembrie, in intervalul orar 16:00 - 22:00 si marti - 01 decembrie, in intervalul orar 6:00 - 22:00, in ambele sensuri, astfel:

  • pe autostrada A2 Bucuresti - Murfatlar, pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone;
  • pe DN7 Pitesti - Ramnicu Valcea - Vestem si pe DN39 Agigea - Mangalia, pentru vehiculele rutiere cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Centrul Infotrafic recomanda conducatorilor auto sa circule prudent, sa reduca viteza de deplasare in zonele cu carosabil alunecos, precum si in apropierea trecerilor pentru pietoni, iar in conditiile unui carosabil acoperit cu zapada, polei, gheata sau mazga sa circule cu viteza redusa, adaptata conditiilor concrete de drum.

De asemenea, este necesar sa pastreze in mers o distanta suficient de mare fata de vehiculele dinainte, pentru a putea opri in conditii de siguranta, sa nu franeze sau sa vireze brusc si sa utilizeze, cu precadere, frana de motor.

Amintim, totodata, conducatorilor auto ca, pe drumurile acoperite cu zapada, gheata sau polei, anvelopele de iarna sunt obligatorii.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#trafic ingreunat Olt, #trafic ingreunat Prahova, #cauciucuri iarna , #trafic