Viscolul da peste cap traficul rutier - vezi drumurile blocate

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 17:05
5380 citiri
Viscolul da peste cap traficul rutier - vezi drumurile blocate

Zapada si visolul puternic au transformat traficul rutier intr-un cosmar pentru soferi. Zeci de drumuri judetene sunt blocate, iar pe mai multe drumuri nationale se circula cu greutate, informeaza Compania Nationala de Drumuri si Autostrazi.

Mai mult, zeci de elevi din Vaslui si Dolj au ramas inzapeziti, ca urmare a caderilor abundente de zapada care s-au abatut in ultimele ore asupra Moldovei si Olteniei.

Astfel, miercuri dupa-amiaza, un microbuz scolar in care se aflau 12 copii a ramas inzapezit intre padurea Tencanau si satul doljean Marza, iar alti 20 de elevi au fost blocati de zapada pe un drumul comunal care duce spre localitatea vasluiana Ghergheleu.

De asemenea, toate drumurile judetene din Iasi sunt blocate din cauza ninsorii si a viscolului puternic, iar pe drumurile nationale din judet se circula cu mare dificultate.

Situatia cea mai dificila este pe drumul european DE 583, in apropierea municipiului Pascani, unde pe alocuri stratul de zapada masoara jumatate de metru.

In Vaslui, circulatie inchisa pentru TIR-urile care circula spre Vama Albita.

DN 65A (Rosiorii de Vede - Turnu Magurele), din cauza viscolului la sol cu formare de suluri de zapada pe carosabil; incepand cu ora 13:45 s-a inchis circulatia pr asigurarea sigurantei participantilor la trafic, din cauza viscolului puternic; se astepata incetarea viscol pt a se putea interveni.

Drumuri cu circulatia ingreunata:

DN 15D (Piatra Neamt - Roman)

DN 24 (limita jud. Vaslui - Iasi)

DN 24B (Crasna - Husi - Albita)

DN 28 (Iasi - Albita)

DN 28 (limita jud. Neamt - Tg. Frumos)

DN 28A (Tg. Frumos - Motca)

DN 29 (Suceava - limita jud. Botosani)

DN 66 (Bumbesti Jiu - Petrosani)

DN 67D (Baia de Arama - Baile Herculane)

Incepand cu ora 13:30 a fost instituita restrictia de tonaj pentru vehicule cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe urmatoarele drumuri natonale:

DN 56 Craiova - Calafat;

DN 24 Iasi - limita de judetul Vaslui, km 151+188;

DN 29 Suceava - Manoleasa;

DN 28A Targu frumos - Pascani;

DN 28 Sabaoani - Tg. Frumos

DN 28 Iasi - pctf. Albita;

DN 54 Caracal - Corabia;

DN 55 Bechet - Craiova.

Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Cum a fentat Piedone licitațiile. Curtea de Conturi l-a luat la bani mărunți. Nereguli grave și la Direcția Pentru Protecția Copilului
Curtea de Conturi a constat la ultimul audit, finalizat la începtutul lunii martie 2024, la Sectorul 5, pentru anul 2022, că instituția condusă de Popescu Piedone a divizat contracte de...
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
#zapada trafi circulatie blocata, #trafic zapada drumuri blocate , #trafic