Calatoria cu trenul pe ruta Bucuresti - Constanta va dura doua ore - vezi de cand

Joi, 03 Iulie 2014, ora 19:40
5884 citiri
Calatoria cu trenul pe ruta Bucuresti - Constanta va dura doua ore - vezi de cand

Calatoria cu trenul de la Bucuresti la Constanta va dura doua ore, incepand de vineri, 4 iulie, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA.

"Incepand din 4 iulie 2014, patru trenuri de calatori Interregio, care vor atinge viteza maxima de 160 km/h, vor parcurge distanta dintre Bucuresti si Constanta sau retur, in doua ore", se arata intr-un comunicat al CFR, remis Ziare.com.

Cele patru trenuri Interregio, apte din punct de vedere tehnic pentru a circula cu viteza maxima de 160 km/h, vor asigura legatura directa intre Bucuresti si Constanta. Cursele vor opera de doua ori pe zi din Bucuresti, cu plecare la orele 9.00, respectiv 16.00, si din Constanta cu plecare la orele 13.10, respectiv 19.20.

Calatorii care opteaza pentru alte intervale orare de calatorie mai au la dispozitie doua trenuri Interregio care vor asigura, de asemenea, legatura directa intre Bucuresti si Constanta, durata unei astfel de calatorii fiind de doua ore si 25 minute, garniturile circuland cu o viteza maxima de 140 km/h.

Calatoria cu trenul pe ruta Bucuresti-Constanta va dura doua ore si jumatate

Pentru celelalte trenuri Interregio, care apartin atat operatorului national CFR Calatori, dar si operatorului privat Regiotrans, durata calatoriei va fi de doua ore si 35 de minute/doua ore si 45 minute, cu trei si cinci opriri in statiile de cale ferata din parcurs, garniturile circuland pe relatia Bucuresti Nord - Constanta, si retur, cu o viteza maxima cuprinsa intre 120 - 140 km/h.

"Toate programele de reabilitare a infrastructurii feroviare derulate de CFR SA pun un accent deosebit pe imbunatatirea relatiilor cu clientii nostri prin calitatea serviciilor oferite operatorilor de transport feroviar de calatori si de marfa. Proiectele noastre vizeaza in primul rand cresterea vitezei de circulatie si a sigurantei pe calea ferata si, nu in ultimul rand, protejarea mediului inconjurator", a declarat Macarie Moldovan, director general CFR SA.

Compania Nationala de Cai Ferate CNCF "CFR" SA - companie care administreaza infrastructura feroviara publica - desfasoara o activitate de interes public si contribuie la libera circulatie a persoanelor, marfurilor si a bunurilor in interiorul tarii si peste granita, in conditii ecologice, eficiente si de siguranta.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#calatorie tren Bucuresti Constanta, #durata calatorie Bucuresti Constanta, #timp tren Bucuresti Constanta , #tren