Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile

Duminica, 23 Ianuarie 2011, ora 12:35
2252 citiri
Trenuri anulate din cauza vremii nefavorabile
Foto: Arhiva

CFR Calatori a anuntat ca din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, mai exact ninsori abundente si viscol, duminica circulatia feroviera se desfasora cu dificulatate iar patru trenuri au fost anulate.

Astfel, trenul Personal 8034 care circula pe relatia Fetesti - Bucuresti Obor, trenul Personal 8033 care circula pe relatia Bucuresti Obor - Fetesti si trenul Personal 8021, care circula de la Bucuresti Obor la Calarasi Sud au fost anulate. Si trenurile Personale 7054 si 7053, care circula pe relatia Faurei - Urziceni si retur ai fost anulate.

De asemena, trenul Personal 8022, care trebuia sa circule luni de la Calarasi

Sud la Bucuresti Obor, trenurile Acclerate 1981 si 1984, care circula pe relatia Bucuresti Nord - Tulcea Oras si retur si trenul Rapid 686, care circula pe relatia Constanta - Bucuresti Nord au fost anulate.

Calatorii trenului Rapid 686, care circula pe relatia Constanta - Bucuresti Nord vor fi redistribuiti la trenul Accelerat 1682 care circula pe aceeasi relatie.

Compania Nationala de Cai Ferate CFR a mai anuntat ca circulatia feroviara pe sectia Caransebes - Drobeta-Turnu Severin a fost inchisa duminica la amiaza, dupa ce mai multi copaci au cazut pe linia de cale ferata intre statiile Armenis si Teregova, in momentul prabusirii fiind rupt si firul de contact.

Astfel, trenul P 9554, care circula pe relatia Caransebes - Orsova, stationeaza in gara Armenis, de la ora 14:10, trenul 9553, care circula pe relatia Orsova - Timisoara Nord, stationeaza in gara Domajnea, de la ora 14:20 si trenul R 694 care circula pe relatia Timisoara Nord - Bucuresti Nord, stationeaza in Caransebes de la ora 15:10.

De asemenea, la trenurile care circula pe relatia Bucuresti - Constanta se inregistreaza intarzieri de 30-40 de minute, deoarece acestea sunt tractate cu locomotive diesel intre statiile Ciulnita si Lehliu, din cauza fluctuatiilor de curent din linia de contact.

Calatorii sunt sfatuiti ca inainte de plece de acasa sa sune si sa ceara informatii in legatura cu eventualele modificari pe care le-ar putea suferi circulatia trenurilor de calatori din cauza vremii nefavorabile.

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, sambata, o atentionare meteo de ninsori si vant pentru partea de sud a tarii.

Intervalul pentru care a fost emisa atentionarea meteorologica incepe sambata, ora 12:00, si se termina duminica, ora 23:00.

Astfel, in acest interval va ninge in cea mai mare parte a tarii, pe arii mai extinse si local mai abundent in regiunile din jumatatea de sud, iar in Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei vantul va avea intensificari, viscolind temporar ninsoarea.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#trenuri anulate ninsori, #ninsoare zapada trenuri anulate , #tren