Ziare.com

Vesti bune: Mai multe trenuri spre litoral

Joi, 14 August 2014, ora 07:59

   

Vesti bune: Mai multe trenuri spre litoral
CFR Calatori anunta ca va introduce suplimentar doua trenuri catre litoral, in perioada 15 - 17 august.

Astfel, vineri, 15 august, trenul Regio 13801 va pleca din Bucuresti Gara de Nord la ora 2,50 si va sosi in Mangalia la ora 8,21. Va avea opriri in toate statiunile de la malul marii. Duminica dupa amiaza, in data de 17 august, trenul Regio 13802 va pleca din Mangalia la ora 16,20 si va sosi in Bucuresti Nord la ora 21,45.

La aceste trenuri, tariful este de 19,9 lei/sens/calatorie, prin oferta Bilet de Weekend. Aceste tarife sunt valabile pentru 4 weekend-uri consecutive, iar rezervarea locului nu este obligatorie.

De asemenea, CFR Calatori informeaza ca agentiile de voiaj nu vor avea program de lucru cu publicul in data de 15 august. Sambata si duminica, agentiile de voiaj CFR Calatori vor functiona dupa programul normal.

Pentru a evita aglomeratia de la casele de bilete, CFR Calatori recomanda pasagerilor sa isi cumpere biletele cu anticipatie, online de pe www.cfrCalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din garile mari, de la automatele ZebraPay din marile centre comerciale, de la agentii de voiaj CFR si de la agentii de turism acreditate.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 439 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor