Hotelul unde turisti israelieni au primit bratari ce le indicau cetatenia raspunde acuzatiilor

Marti, 25 Iulie 2017, ora 17:41
7353 citiri
Hotelul unde turisti israelieni au primit bratari ce le indicau cetatenia raspunde acuzatiilor
Foto: Facebook/ Phoenicia Grand Hotel

Oficialii lantului hotelier Phoenicia spun ca bratarile mov purtate de turistii din Israel fac diferenta intre diferite regimuri de masa, si nu intre nationalitati, deoarece acestia au optat pentru un pachet turistic cu mic dejun si cina, spre deosebire de mic dejun si pranz ales de alti turisti.

Phoenicia Hotels a venit marti cu precizari in urma acuzatiilor aduse de turisti din Israel, hotelierii aratandu-se "foarte indignati" de situatia aparuta in spatiul public, legat de bratarile folosite in complexul din Mamaia Nord.

"Phoenicia Hotels intotdeauna a tinut cont, prin serviciile oferite, de imaginea Romaniei la nivel national si international.

Negam cu vehementa acuzatiile aparute, care sunt nefondate si gresit interpretate din partea anumitor persoane, iar in legatura cu turistii israelieni tinem sa subliniem faptul ca 90% dintre cei care au ajuns pe litoralul romanesc in ultimii patru ani aleg sa isi petreaca vacanta la Phoenicia (peste 10.000 de turisti ne-au trecut pragul in ultimii patru ani si tinem sa subliniem ca nu s-a semnalat nicio plangere de niciun fel, iar relatia dintre noi, care se deruleaza prin agentia Paradis, este o relatie perfecta) ", arata un comunicat al lantului hotelier.

Oficialii Phoenicia Hotels spun ca, potrivit regulamentului intern de functionare, fiecare culoare a bratarilor reprezinta tipul de pachet turistic ales de catre turistii sai.

"Specificam ca acest sistem functioneaza in toate unitatile turistice internationale, iar acest pachet, ales de turistii israelieni, este rar ales de turistii romani. Acesta este pachetul turistic cu mic dejun si cina, spre deosebire de mic dejun si pranz ales de alti turisti", se mai mentioneaza in comunicat.

Oficialii Phoenicia Hotels spun totodata sa sunt interesati, inainte de profit, de construirea unei imagini pentru Romania "si mai ales sa fie o gazda primitoare", astfel incat numarul turistilor straini sa creasca.

Complexul de pe litoralul romanesc, inaugurat saptamana trecuta in prezenta sefului PSD Liviu Dragnea, a premierului Mihai Tudose si a ministrului Turismului, Mircea Titus Dobre, s-a aflat recent in centrul unui scandal, dupa ce mai multi turisti israelieni s-au plans ca au fost discriminati.

In cadrul unui articol din Israel Hayom, unul dintre turisti povesteste ca a fost obligat sa poarte o bratara colorata care ii diferentia pe turistii din Israel de ceilalti.

El spune ca turistii israelieni care viziteaza statiunea Mamaia, considerata cea mai atractiva destinatie pentru israelienii care vor sa meaga la Marea Neagra, sunt identificati drept israelieni cu bratari mov, pe care le primesc de la angajatii hotelurilor din Romania.

Premierul Mihai Tudose, liderul PSD, Liviu Dragnea, ministrul Turismului, Mircea Titus Dobre, si cel al Tineretului si Sportului, Marius Dunca, au cantat imnul Romaniei, pe 18 iulie, la inaugurarea unui hotel de cinci stele aflat in complexul Phoenicia din Mamaia Nord - Navodari, ce apartine omului de afaceri Mohammad Murad.

Iata si reactia lui Tudose atunci cand a fost intrebat in legatura cu acest eveniment

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#hotel Phoenicia bratari colorate turisti, #turisti israelieni bratari colorate Phoenicia , #turisti