Localitatea din Mures la care Snoop Dogg a dat check-in din greseala si-a facut site de promovare

Marti, 15 Martie 2016, ora 20:01
3419 citiri
Localitatea din Mures la care Snoop Dogg a dat check-in din greseala si-a facut site de promovare
Foto: Instagram/Snoop Dogg

Localitatea Bogata are un site de promovare, dupa ce rapper-ul Snoop Dogg a dat check-in din greseala in aceasta localitate din judetul Mures.

Snoop Dogg, aflat in turneu in Bogota, Columbia, a postat recent o fotografie pe Instagram si, din greseala, a dat check-in in Bogata. Reactiile la aceasta confuzie amuzanta au fost diferite, de la primarul comunei muresene, care a prezentat meniul cu care este asteptata vedeta, daca se hotaraste sa vina in localitate, pana la crearea unui site ce prezinta frumusetile zonei.

Snoop Dogg, asteptat cu tot alaiul intr-o comuna din Romania: Ce gafa a facut artistul (Foto)

"Snoop Dogg a dat check-in in Bogata, Mures, din greseala, dar voi nu trebuie sa faceti asta. Aflati de ce ar trebui sa vizitati acest loc si sa dati check-in in mod real", se arata pe pagina visitbogata.com, scrisa in limba engleza si ilustrata cu fotografii idilice.

"Cu doar 2.000 de locuitori, comuna, in care se ajunge in cinci ore, cu masina, de la Bucuresti, este locul perfect pentru o vacanta relaxata. Apropiata de Cluj-Napoca, Medias, Sighisoara si Targu Mures, Bogata este locul perfect daca vreti sa va relaxati in natura", mai scriu creatorii site-ului, care ii "previn" pe potentialii vizitatori de sfarsit de saptamana ca vor avea "cel mai relaxant weekend" pe care si-l pot imagina.

Site-ul are si un motor de cautare prin intermediul caruia turistii pot afla, cu serviciul Google Maps, cat ar dura calatoria lor pana in Bogata si care ar fi itinerariul.

Sunt oferite si informatii despre viteza Internetului in Romania, facand referire la declaratiile senatorului american Bernie Sanders, care a spus ca este "inacceptabil" ca Internetul din SUA sa fie mai slab decat cel din Romania.

Bernie Sanders, ia de-aici Internet rapid: Site-ul creat de romani prin care poti sa verifici viteza de Net (Foto)

"Poate ca viteza de Internet nu este la fel de mare precum cea din Capitala (ne referim la tine, Bernie Sanders), dar credem ca e destul de buna. Indeajuns de buna sa incarcati un selfie", spun creatorii site-ului si ilustreaza declaratia cu selfie-ul lui Snoop Dogg de pe Instagram.

Printre locurile recomandate de creatorii site-ului se numara Cascada Ciucas, Biserica Fortificata de la Biertan si Fortul Roman Stremt.

Primarul comunei Bogata, Laszlo Barta, a declarat luni ca in comuna au fost americani care s-au simtit extrem de bine, asa ca rapperul Snoop Dogg poate sa vina, intrucat aici exista locuri de cazare, dar este si o mancare traditionala de exceptie.

"Daca vine, il asteptam cu o ciorba de moare de varza cu porc proaspat, facem si cu porc la protap, dar in primul rand il asteptam cu o inima deschisa si curata. La noi, la Bogata, avem si o pensiune la care urmeaza sa facem receptia finala, e o pensiune mica, cu 9 locuri. Este loc de cazare si pe la oameni, avem mancare buna, sanatoasa - eu sunt si producator agricol.

Avem si Colina Sasului, o sala de nunti cu peste 700 de locuri, unde au mai fost americani, au mancat mancare traditionala si s-au simtit bine. Deci, poate sa vina Snoop Dogg si cu alaiul, pentru ca sunt locuri de cazare si aici oamenii au sufletul curat si ii asteapta cu drag", a declarat Laszlo Barta.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Snoop Dogg site Bogata, #Snoop Dogg Bogata , #turisti
Comentarii
Poza MosGerila
MosGerila
rank 5
Simpatica reactia alocalitatii Bogata :))) Pacat sa este legata de