Nu ai fost la mare anul acesta? Incepe programul Litoralul pentru toti

Luni, 29 August 2016, ora 19:42
3368 citiri
Nu ai fost la mare anul acesta? Incepe programul Litoralul pentru toti
Foto: Arhiva Ziare.com

Programul "Litoralul pentru toti", prin care turistii se pot bucura de vacante mai ieftine cu 30 la suta pe litoral, a incepe saptamana aceasta in mai multe hoteluri din Mamaia, Constanta si Eforie Nord.

Programul "Litoralul pentru toti" debuteaza pe 1 septembrie, au anuntat luni Asociatia Litoral - Delta Dunraii si ANAT, care au precizat ca preturile pentru pachetele turistice sunt la fel ca cele de la editia de primavara.

"Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale recomandate in editia de primavara, in functie de categoria de hotel", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Litoral - Delta Dunarii si ANAT.

Conform sursei citate, ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara: "Litoralul pentru toti - varianta all inclusive", care asigura toate cele trei mese - servite in regim bufet, bauturi, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Vezi ce preturi erau anul trecut in toaman pe litoral

In statiunile din sudul litoralului (Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche), tarifele sunt mai mici fata de cele din nord, mai precizeaza comunicatul.

Presedintele Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, Corina Martin, a declarat ca se asteapta la un numar mai mare de turisti fata de editiile anterioare.

"Ne asteptam la un numar de turisti mai mare in acest an, fata de editiile anterioare, intrucat acest sezon este unul de record in vanzari si imagine pozitiva, comparativ cu ultimii ani. Agentiile de turism care participa la realizarea programului 'Litoralul pentru Toti' au primit cereri pentru astfel de vacante cu mult timp inainte de lansarea acestuia. In plus, avem in continuare evenimente pregatite pentru aceasta perioada, iar vremea se anunta foarte buna in continuare", a afirmat Corina Martin.

Ea a precizat ca si la aceasta editie exista un voucher de atractii care le ofera turistilor acces gratuit in anumite muzee din judet.

De asemenea, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii ofera tarife reduse pentru turistii care vin pe litoral in aceasta perioada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Premierul Ciolacu, alături de tinerii blocaţi pe aeroportul din Dubai: ”Zâmbetele lor mi-au dat energie cât toate cafelele băute în ultimele zile” FOTO
Marcel Ciolacu, premierul României a postat imagini din aeronava oficială cu care revine în ţară, alături de grupul de tineri blocaţi pe aeroportul din Dubai, el afirmând că zâmbetele lor...
#litoralul pentru toti, #program Litoralul pentru toti, #romani Litoralul pentru toti, #Romania litoralul pentru toti , #turisti
Comentarii