Parada impresionanta cu papusi gigant, vara aceasta pe litoral

Joi, 14 Iulie 2016, ora 17:46
2411 citiri
Parada impresionanta cu papusi gigant, vara aceasta pe litoral
Foto: Arhiva Ziare.com

Satul de Vacanta aflat la intrarea in statiunea Mamaia se va transforma, in perioada 14 iulie - 4 august, intr-un taram de poveste al personajelor indragite de copii, acestia putand sa urmareasca o parada impresionanta a unor papusi gigant.

Potrivit reprezentantilor Asociatiei Litoral - Delta Dunarii, in fiecare zi de joi din perioada 14 iulie - 4 august, cei mici, veniti impreuna cu familia pe litoral, vor avea privilegiul de a calatori in lumea plina de culoare a povestilor, spectacolele organizate in zona Satului de Vacanta fiind completate cu momente de acrobatie sustinute de cei de la circul Globus, aflati si ei in statiunea Mamaia pentru toata perioada verii, langa Pavilionul Expozitional.

"Aventura in Lumea Povestilor continua de data aceasta cu o serie de evenimente saptamanale, care se vor desfasura in doua locatii foarte populate de catre familii, copii si iubitori de distractie si amuzament.

Daca in Satul de Vacanta, mai exact Luna Park, vom avea piese de teatru pentru copii, animatie, concursuri si muzica latino, pe ritmurile fredonate de Lucian Colareza, in statiunea Mamaia, cu plecare din Piateta Cazino, va avea loc o parada a mai multor personaje indragite de cei mici, iar ca noutate pentru Statiunea Mamaia, vom defila cu 10 papusi gigant, avand fiecare inaltimea de 3,5 metri.

Parada are ca scop sa surprinda turistii aflati la acea ora pe faleza de promenada, oferindu-le amintiri de neuitat din sezonul estival 2016", spune purtatorul de cuvant al statiunii Mamaia si Satului de Vacanta, Oana Vorniciuc.

Spectacolele organizate in Satul de Vacanta vor avea loc in fiecare zi de joi, intre orele 18.00 - 20.00, in timp ce parada personajelor de poveste din Mamaia se va desfasura intre orele 19.00 -20.00, pe traseul Piateta Cazino - Promenada - Piateta Perla - Satul de Vacanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#parada papusi litoral, #parada papusi sat vacanta , #turisti