Turistii lasati cu ochii-n soare de Mareea vor fi dusi in Grecia de alte agentii

Luni, 05 Septembrie 2016, ora 19:01
3506 citiri
Turistii lasati cu ochii-n soare de Mareea vor fi dusi in Grecia de alte agentii
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproximativ 500 dintre turistii care aveau contractate sejururi cu avionul in Grecia, pe cursele charter comandate de Mareea la Christian Tour pentru luna septembrie a acestui an, vor beneficia de biletele de avion, fara a trebui sa le reachite.

Anuntul vine dupa ce una dintre cele mai mari agentii de turism din Romania, Mareea, si-a anuntat clientii ca nu le va mai putea onora vacantele si va intra in insolventa.

"Dand dovada de solidaritate de breasla si de intelegere fata de numarul mare de turisti care risca sa isi pierda vacanta, Christian Tour a decis sa ofere biletele de avion comandate de agentia Mareea pe cursele sale charter, fara ca turistii sa fie nevoiti sa le reachite", a anuntat luni Christian Tour, cel mai mare turoperator din Romania, dupa cifra de afaceri.

Asigurarea serviciilor de cazare la destinatie raman in seama turistilor, acestea fiind servicii pe care Mareea nu le-a comandat de la Christian Tour.

"Din datele noastre, exista un total de 466 persoane pentru care au fost comandate bilete de avion pe cursele charter ale Christian Tour cu plecare in luna septembrie, din partea Mareea Comtur SRL. Toti acesti turisti vor putea calatori spre/dinspre destinatie, urmand sa-si asigure cazarea individual, intrucat aceste servicii de cazare nu au fost comandate de la Christian Tour. Speram ca fiecare turist sa reuseasca sa gaseasca o solutie optima si sa se bucure in continuare de vacanta", a declarat directorul general al Christian Tour, Marius Pandel.

Turistii pot sa verifice situatia biletelor de avion rezervate de catre Mareea la Christian Tour.

Citeste si explicatiile patronului de la Mareea

Christian Tour, cea mai mare agentie de turism din Romania, impreuna cu toate companiile din grupul sau, a inregistrat in anul 2015 o cifra de afaceri de peste 70 de milioane de euro.

Turoperatorul Mareea a avut anul trecut afaceri de 66,3 milioane lei. Intr-un clasament realizat de ANAT al celor mai mari 30 de agentii de turism din Romania, Mareea fiigureaza pe locul 13.

Mareea este a doua agentie de turism din Romania care isi anunta insolventa in numai o luna de zile, dupa cazul Genius Travel, care, in mod asemanator, intai si-a anuntat clientii ca nu le pot onora vacantele platite, iar ulterior si-a depus cerere la Tribunalul Bucuresti de intrare in insolventa.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Christian Tour bilete avion Grecia, #turisti vacanta Mareea , #turisti