Unde petreci noaptea de Revelion? Vezi care sunt ofertele la munte si la mare

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 21:09
2737 citiri
Unde petreci noaptea de Revelion? Vezi care sunt ofertele la munte si la mare

Craciunul abia a trecut, dar romanii se pregatesc deja pentru noaptea dintre ani, multi dintre ei alegand dintre ofertele facute de hotelierii de la munte si de la mare.

In Poiana Brasov, spre exemplu, 98% dintre camere sunt deja ocupate, cu toate ca preturile sunt la fel de piperate precum cele din ofertele turistice de peste hotare, transmite Digi 24.

Astfel, in aceasta statiune montana, preturile pachetelor pornesc de la 100 de euro pentru o persoana, dar pot depasi lejer 1.000 de euro, in cazul in care vorbim despre un pachet trei, cinci sau sase nopti de cazare.

In zona montana Bran-Moeciu, doar 80% dintre camere au fost deja rezervate pentru noaptea de Revelion. Inchirierea uneo vile in aceasta zona costa 786 de euro pentru trei zile si 1.235 de euro pentru o perioada de cinci zile.

In Busteni, o vila poate fi inchiriata cu 1.900 de euro pentru cinci zile.

Vrei sa faci Revelionul la munte? Valea Prahovei e aproape ocupata

In muntii Apuseni preturile sunt mai mici, o masa festiva de Revelion si trei nopti de cazare fiind de la 500 de lei in sus. In Apuseni, gradul de ocupare este de 80 - 90%.

In statiunea Arieseni, un sejur de patru nopti cu toate mesele incluse costa 750 de lei, iar printre bucate se vor numara doar preparate si bauturi traditionale.

La Baile Felix o noapte de cazare, fara masa de Revelion inclusa, porneste de la 200 de lei, iar cei are doresc pot alege un sejur de patru nopti, cu masa de Revelion inclusa, pentru 1.550 de lei de persoana. Gradul de ocupare in statiunea cu bai termale este de circa 90%.

Zona Banatului, mai putin cautata de turisti

Mai putin cautata in aceasta perioada este zona Banatului, avand in vedere ca meterologii nu au anuntat ninsori pentru sfarsitul de an. Astfel, cabanierii sunt dispusi sa mai lase din pret, in conditiile in care patru nopti de cazare cu toate mesele incluse costa intre 800 si 1.000 de lei de persoana.

Turistii mai rezistenti la frig pot incerca sa-si petreaca noaptea dintre ani la cota 1.700, in Ranca, unde zapada masoara deja 30 de centimetri.

O noaptea de cazare la Ranca variaza ca pret intre 120 de lei si 80 de lei de persoana, inchirierea unei sanii costa 10 lei pe zi, schiurile pot fi inchiriate cu 25 de lei pe zi, iar snowboardul poate fi inchiriat cu 30 de lei.

Romanii mai romantici pot alege sa isi petreaca ultima noapte din an la malul marii, unde au la dispozitie 18 hoteluri. Acestia vor plati intre 600 si 2.000 de lei pentru trei nopti de cazare ce includ si mesele festive.

Vara s-a terminat. Unde facem Revelionul? - vezi cele mai bune oferte

Spre exemplu, la un hotel de cinci stele din Mamaia, trei nopti de cazare costa 1.995 de lei, iar serviciile oferite includ spa, jacuzzi, sauna si masaj.

In Bucovina, preturile de cazare sunt mai mici decat in restul tarii, pornind de la 60 de lei pentru o noapte. Totusi, pentru pachetele de Revelion ce includ si masa festiva pentru noaptea dintre ani, turistii vor plati cel putin 1.000 de lei.

In plus, in statiunea Vatra Dornei romanii pot si schia pe una dintre cele trei partii, se pot da cu tiroliana sau pot alege dintre traseele montane deschise in aceasta perioada.

Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc pe cuvântul meu în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Gabriela Firea, acuzată că joacă ”la două capete”. Candidat AUR: ”Nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar sau europarlamentar”
Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic "la două capete" şi să se retragă de pe lista PSD - PNL pentru alegerile...
#oferte Revelion munte mare, #oferte hotel cazare Revelion, #Revelion 2013 2014 oferte , #turisti