Discuta LIVE cu Claudiu Doltu, ministrul Finantelor in guvernul din umbra al PNL

Marti, 23 Noiembrie 2010, ora 08:00
3405 citiri
Discuta LIVE cu Claudiu Doltu, ministrul Finantelor in guvernul din umbra al PNL

Tv Ziare.com va invita sa intrati in dialog, marti, incepand cu ora 11.30, cu Claudiu Doltu, persoana nominalizata de PNL sa detina portofoliu Economiei si Finantelor in guvernul din umbra al Opozitiei.

Numele sau a mai fost vehiculat ca propunere pentru Finante in 2009, inainte de alegerile prezidentiale, atunci cand se incerca formarea unui cabinet de catre Lucian Croitoru.

Invitatul Ziare.com a fost consilier al presedintelui Emil Constantinescu (1999-2000), consilier al guvernatorului BNR (2001-2003) si secretar de stat in ministerul Finantelor pe timpul guvernarii Tariceanu, care l-a numit apoi, in 2006, in functia de reprezentant al Romaniei la Banca Mondiala.

Claudiu Doltu este profesor universitar si doctor in economie. Preda cursuri de Macroeconomie, Economie Monetara si Economia Integrarii Monetare la Academia de Studii Economice Bucuresti.

Cum ar arata un prim set de masuri economice gandit de un guvern in care ar detine functia de ministru al Economiei si Finantelor?

Ce prioritati ar trebui sa aiba Romania in urmatorii 5 ani si cum ar putea fi ele bugetate multianual?

Se vor putea majora veniturile la bugetul de stat fara a creste taxele si impozitele sau fara a renunta la cota unica? Este nevoie de un TVA diferentiat?

Cum se poate rezolva problema predictibilitatii fiscale? Avem nevoie de un alt acord cu FMI?

Pentru a afla raspunsunsurile la toate aceste intrebari, dar si la altele, punctuale, intrati AICI, incepand cu ora 11.30.

Daca nu puteti participa la discutia LIVE, lasati intrebarile dumneavoastra sub forma de comentarii la acest material, iar invitatul va va raspunde in timpul emisiunii.

Codul de etica

Ziare.com isi rezerva dreptul de a lua masuri impotriva tuturor celor care nu respecta obligatiile ce le revin in urma participarii la emisiune.

Realizatorul emisiunii si comentatorii trebuie sa respecte dreptul la opinie a celorlalti participanti la emisiunie si sa nu faca niciun fel de comentariu discriminator pe criterii fizice, religioase, etnice, rasiale, politice sau culturale.

Toate afirmatiile si comentariile trebuie sa tina cont de existenta dreptului la pluralism politic si social, la diversitate culturala, lingvistica si religioasa.

Atat realizatorul emisiunii, cat si comentatorii nu au voie sa faca niciun fel de afirmatii care ar putea leza demnitatea umana, dreptul la propria imagine sau care sa afecteze in vreun fel protectia minorilor.

Participantii la emisiune nu au voie sa promoveze publicatii, site-uri sau alte canale media cu continut xenofob, rasial, pornografic sau care intra sub incidenta legilor cu privire la drepturile de autor.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#Claudiu Doltu, #TV Ziare com, #televiziunea Ziare com, #guvern umbra PNL , #tv ziare.com