Suspectul in crima de la Constanta, prins in gara din Sibiu. Incerca sa fuga din tara

Duminica, 29 Mai 2016, ora 11:12
3462 citiri
Suspectul in crima de la Constanta, prins in gara din Sibiu. Incerca sa fuga din tara
Foto: Facebook SMURD

Principalul suspect in cazul uciderii vanzatoarei din Constanta, injunghiata cu zece lovituri de cutit, a fost prins sambata seara in gara din Sibiu, cand incerca sa fuga din tara.

Surse judiciare au declarat, duminica, pentru News.ro, ca principalul suspect in cazul vanzatoarei ucise la Constanta este un tanar de 30 de ani. Acesta a fost predat autoritatilor din Constanta pentru continuarea anchetei.

"A fost prins, sambata seara, in gara din Sibiu, de unde incerca sa fuga din tara. Anchetatorii de la Constanta aveau informatia ca suspectul intentioneaza sa paraseasca tara si au alertat toate inspectoratele din tara. A fost prins la Sibiu ", au declarat sursele citate.

Duminica va fi dus pentru audieri la Parchetul Tribunalului Constanta, institutie care coordoneaza ancheta in acest caz.

Tanarul este principalul suspect in cazul uciderii vanzatoarei de 33 de ani, de la un chiosc din Constanta, injunghiata cu zece lovituri de cutit.

Martori ai crimei au declarat investigatorilor ca barbatul respectiv are in jur de 30 de ani, aproximativ 180 de centimetri inaltime si era imbracat ingrijit. El a intrat in chioscul din zona Delfinariu, probabil cu intentia de a comite un jaf, iar femeia a incercat sa lupte cu acesta si a fost injunghiata de zece ori.

Dupa comiterea faptei, barbatul a fugit, iar un martor, agent de paza din zona, a incercat sa-l urmareasca si sa-l prinda, insa a fost amenintat cu cutitul de catre acesta si a renuntat apoi sa se mai tina dupa atacator, preferand sa incerce sa o ajute pe victima.

Anchetatorii nu au constatat pana acum ca barbatul respectiv sa fi furat ceva din chioscul respectiv si considera, pana in prezent, ca mobilul atacului a fost jaful, insa unul nereusit.

Din cele zece lovituri cu care a fost injunghiata femeia, doua i-au fost fatale, una fiind in clavicula dreapta, iar cealalta patrunzand in plamanul stang, cauza decesului fiind o hemoragie puternica.

Femeia se numeste Adriana Farcas, avea 33 de ani, era casatorita si avea doi copii. Ea era vanzatoare la un chiosc aflat pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanta, intr-o statie de autobuz, vizavi de Delfinariul din Constanta.

Femeia a murit dupa cateva ore la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, din cauza ranilor suferite.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#femeie ucisa chiosc Constanta, #suspect crima Constanta prins , #ucis