Sorin Blejnar: Nu ma gandesc sa ma retrag din functie

Luni, 28 Februarie 2011, ora 12:58
2028 citiri
Sorin Blejnar: Nu ma gandesc sa ma retrag din functie

Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ca nu se gandeste "sub nicio forma" sa se retraga din functie, atat timp cat a implementat cu succes declaratia unica si a contribuit la combaterea coruptiei, sustinand ca presiunea mediatica asupra sa are conotatii politice.

"Sub nicio forma nu ma gandesc sa ma retrag din functie. Atat timp cat am imbunatatit activitatea institutiei, am implementat cu succes declaratia unica si am contribuit impreuna cu celelalte institutii ale statului la combaterea fenomenului de coruptie, nu exista motive pentru care sa-mi dau demisia", a spus Blejnar, pentru

Mediafax.

El a mentionat ca presiunea mediatica din ultima perioada nu are legatura cu performantele sale sau ale institutiei pe care o conduce, ci e rezultatul unor dispute politice.

"Presiunea mediatica are conotatii de natura politica si nicidecum in ceea ce priveste calitatea mea profesionala sau a institutiei pe care o conduc. Atat timp cat voi ramane in functie, voi continua impreuna cu celelalte institutii ale statului procesul de combatere a evaziunii fiscale si a coruptiei din Romania", a mai spus Blejnar.

Sorin Blejnar, seful ANAF, chemat la sedinta de Guvern

El s-a aflat luni, pentru circa 10 minute, la Guvern, cu putin timp inainte de sedinta speciala privind Codul Muncii. Blejnar a spus ca a mers la Guvern pentru o discutie cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu.

Consilierul de stat al prim-ministrului, Andreea Paul-Vass, a declarat duminica, la o emisiune televizata, ca seful ANAF, Sorin Blejnar, este verificat de Corpul de Control al premierului Emil Boc.

Andreea Vass: Premierul a ordonat verificari la ANAF. Este vizat Sorin Blejnar

Boc afirmase anterior ca daca Parchetul sau DNA ii va trimite o sesizare cu privire la urmarirea penala a sefului ANAF, acesta va fi demis.

In ultima perioada, presedintele ANAF a fost acuzat in repetate randuri atat de oameni politici din Opozitie, dar si de fosti si actuali angajati din Vama, ca ar fi "regina" de pe tabla de sah a coruptiei din vami, acuzatii pe care acesta le-a respins.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Blejnar demisie, #Blejnar control Guvern, #Sorin Blenjar control ANAF , #vama