Bebelusul injunghiat de propriul tata este in coma, la spital

Vineri, 15 Iulie 2011, ora 18:51
1032 citiri
Bebelusul injunghiat de propriul tata este in coma, la spital
Foto: Arhiva

Bebelusul injunghiat de propriul tata, in comuna Pantelimon, este in stare foarte grava, in coma, si a fost dus in sala de operatii, a anuntat, vineri seara, purtatorul de cuvant al Spitalului "Sf. Pantelimon", Ludmila Gheorghiu.

Medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale micutului de doar 11 luni.

Potrivit oficialului, mama copilului si bunica acestuia sunt in stare stabila si raman in spital sub supravegherea medicilor timp de 24 de ore.

"Copilul este in coma, este in stare grava si s-a intrat cu el la sala. La tomograf se pare ca acesta avea un obiect strain in cap. Nu va pot spune ce sanse are...Nu stim daca raspunde tratamentului. Este un pacient in stare foarte grava, este in coma, cu un scor foarte mic, cel mai mic scor. Deci este greu de spus. Copilul are 11 luni si o saptamana", a declarat Ludmila Gheorghiu.

Ea a mai precizat ca mama micutului avea mai multe plagi la nivelul toracelui, iar bunica la nivelul scalpului si antebratului. In plus, mama copilului a necesitat o interventie chirurgicala.

"Amandoua pacientele au fost constiente de la bun inceput. Erau speriate, dar nu in stare de soc. Sunt internate, sub supravehere, deci sunt stabile", a mai spus Gheorghiu.

Un barbat din Pantelimon si-a injunghiat copilul, concubina si pe mama acesteia

Un barbat, in varsta de 28 de ani, din comuna Pantelimon si-a injunghiat, vineri, in jurul orei 13:40, copilul, concubina (29 de ani) si pe mama acesteia.

Cele doua femei au fost internate la Spitalul Pantelimon din Capitala, iar barbatul a fost retinut de politie pentru 24 de ore.

In acest caz, politia a demarat o ancheta pentru a stabili circumstantele tragediei. Potrivit primelor informatii, se pare ca barbatul a recurs la acest gest pentru ca cele doua femei vroiau sa-l dea afara din casa.

Una dintre femei, injunghiata de mai multe ori in spate, a iesit in strada, politistii gasind urme de sange in fata casei. Barbatul a iesit si el in strada, fiind imobilizat si predat politiei de cativa participanti la o nunta din apropiere.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#copil injughiat spital, #barbat injughiat concubina , #violenta