Jurnalista violata in plina zi, la 300 de metri de Guvern

Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 15:37
9956 citiri
Jurnalista violata in plina zi, la 300 de metri de Guvern
Foto: Arhiva

O jurnalista de 23 de ani a fost violata luni, in miezul zilei, in Capitala, in apropiere de sediul Guvernului.

Se pare ca tanara a fost acostata luni, in jurul orei 16:00, la intersectia dintre strazile Dorobanti si Stefan cel Mare, la aproximativ 300 de metri de sediul Guvernului, de un individ necunoscut care a amenintat-o cu un cutit.

Victima a declarat ca a fost trasa din strada de atacator, ca a tipat, a strigat, a facut semne catre oamenii care treceau pe acolo, dar ca acestia au intors pur si simplu capul in alta parte. Din declaratia acesteia reiese ca agresorul ar fi amenintat-o ca ii scoate un ochi, daca aceasta se opune.

Informatia a fost facuta publica pe pagina de Facebook a postului de radio Europa FM, fiind distribuita si de Moise Guran, care modereaza o emisiune la acest post de radio.

"Nici nu pot sa-mi imaginez trauma prin care trece si o asiguram cu totii ca suntem alaturi de ea. Oricum, cu aceasta ocazie am aflat si eu ca jumatate dintre colegele mele poarta in geanta un spray paralizant.

Sunt fete tinere, decente, intelectuale care nici macar nu au o tinuta provocatoare. Probabil multe dintre doamnele si domnisoarele care nu isi permit sa circule cu un taxi sau cu o masina personala se simt in acest moment expuse doar pentru ca trebuie sa circule pe strada de la serviciu si pana acasa", se arata in postarea de pe reteaua de socializare.

Politia a deschis in prezent o ancheta, iar victima va fi supusa unor examinari de catre medicii care urmeaza sa intocmeasca raportul medico-legal.

"Politia Capitalei a fost sesizata prin numarul unic de urgenta 112, marti, in jurul orei 17.00. Un individ ar fi amenintat-o pe femeie cu un cutit si ar fi dus-o in apropierea Lacului Floreasca unde ar fi obligat-o sa intretina raporturi sexuale orale", a declarat pentru B365.ro Emilia Mihai, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Potrivit anchetatorilor, agresorul avea in jur de 40 de ani, iar victima nu il cunostea. Cand a reusit sa scape, jurnalista a sunat singura la 112 pentru a anunta politia ca a fost violata.

Potrivit unor surse din interiorul anchetei, citate de Mediafax, zona este supravegheata video. Imaginile inregistrate de camerele aflate pe traseul pe care a fost tarata de agresor, reiese ca aceasta s-ar fi tinut de mana cu barbatul reclamat.

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#jurnalista violata Bucuresti, #tanara jurnalista violata Capitala, #jurnalista viol apropiere Guvern , #violenta