Un consilier local ALDE, filmat in timp ce loveste un tanar. Se cere excluderea sa din partid (Video)

Sambata, 12 August 2017, ora 10:55
7280 citiri
Un consilier local ALDE, filmat in timp ce loveste un tanar. Se cere excluderea sa din partid (Video)
Foto: Captura Facebook/Schimbam Chiajna

Consilierul local ALDE din comuna Chiajna Romeo Rasdan a fost filmat in timp ce lovea un tanar.

Acesta incerca sa-l convinga pe tanar sa renunte la garantia de 300 de euro, pe care o platise la inchirierea unui apartament din care i se cerea acum sa plece, arata Adevarul.

Daniel Gurbet a acceptat sa paraseasca apartamentul, insa isi voia inapoi garantia. Proprietarii apartamentului au venit impreuna cu consilierul ALDE, pentru a-l convinge sa renunte la acesti bani.

Dupa cum se poate vedea in inregistrare, atat proprietarul apartamentului, cat si Romeo Rasdan ii arunca tanarului cuvinte grele, iar la un moment dat, infuriat ca e filmat, consilierul chiar il loveste cu piciorul, moment in care telefonul cade si, din spusele victimei, se sparge.

"Trebuia sa primim 300 de euro pe care i-am lasat ca si garantie si uite raspunsul. Nu ne primim banii pentru ca trebuie sa plateasca ei menajera de 400 de lei, trebuie sa curete canapelele care costa 600 de lei (dupa spusele acestor DOMNI. Tudor Bogdan si Tudor Madalina). (...)

Ne-au scos haine, trolere si tot felul pe scara blocului ca sa fim fortati sa plecam. In concluzie, am fost fortati sa plecam dupa ce am fost loviti, imbranciti, zgariati si cu telefonul spart. Multumim ca ne-ati fost gazde!", a scris pe Facebook Daniel Gurbet, tanarul agresat.

Ulterior, dupa ce subiectul a inceput sa apara in presa, victima a fost sunata de femeia care apare in inregistrare si intrebata cati bani vrea. A replicat, dupa cum a declarat pentru Antena 3, ca nu vrea nimic, doar "dreptate".

ALDE il vrea exclus pe Rasdan

ALDE a anuntat, sambata dimineata, ca se delimiteaza de "gestul brutal" al consilierului.

"Gestul domnului Rasdan este unul impardonabil, iar acesta va suporta consecintele legale care decurg in urma comportamentului sau necontrolat", se arata intr-un comunicat ALDE remis Ziare.com.

"ALDE nu agreeaza un asemenea comportament violent si total neadecvat din partea reprezentantilor sai. In consecinta, ALDE se delimiteaza de gestul brutal al domnului Rasdan", se mai arata in comunicat.

In plus, conducerea ALDE a solicitat filialei ALDE Ilfov excluderea din partid a lui Romeo Rasdan si retragerea sprijinului politic, precum si schimbarea acestuia din calitatea de consilier local.

Consilierul nu e la prima fapta de acest gen. In 2010, cand era consilier local PSD, Romeo Rasdan a fost retinut pentru 24 de ore, fiind cercetat, alaturi de un grup de interlopi, pentru ca a batut un tanar. Acesta a fost lasat in coma in fata Spitalului Universitar din Capitala.

Instanta a hotarat, ulterior, judecarea consilierului in stare de libertate.

Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Viitorul sumbru descris de Dan Barna (USR): "În 2025 vor fi din nou măriri de taxe pentru că nu mai au bani"
Dan Barna lansează un atac la actuala guvernare care protejează în opinia sa "sinecurile şi pensiile speciale" pe care PSD şi PNL le plătesc în continuare. Aceste cheltuieli vor duce la...
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primar prins în timpul unei aventuri amoroase cu o angajată. “Mă, nu vă e rușine, mă? În timpul serviciului?” VIDEO
Primarul localității Miheșu de Câmpie, județul Mureș, a fost surprins de mai mulți localnici în timpul unei întâlniri romantice cu o angajată. Scena în care a fost implicat Emil...
#consilier local Chiajna batut tanar, #consilier local ALDE lovit tanar video, #Romeo Rasdan lovit tanar video , #violenta