Gigi Becali promite ca scoate Vrancea de sub zapada

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 19:51
4426 citiri
Gigi Becali promite ca scoate Vrancea de sub zapada
Foto: Romania TV

Gigi Becali a declarat ca va pleca duminica in judetul Vrancea, pentru a ajuta la deszapezire, si nu va parasi zona pana cand toti locuitorii vor fi scosi din zapada.

Becali a spus, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca duminica dimineata va pleca in judetul Vrancea, impreuna cu opt utilaje si 200 de oameni "inarmati" cu lopeti.

"Maine dimineata (duminica - n. red.), la ora 10, plec in Vrancea cu opt utilaje si cu 200 de oameni cu lopeti si nu plec de acolo pana cand nu scoatem toata lumea din zapada", a afirmat europarlamentarul, care sustine ca va ramane acolo chiar daca nu va ajunge la meciul Stelei, cu Twente, de joi, din Europa League, de la Bucuresti.

Acesta a mai spus ca a raspuns astfel apelului facut de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, care i-a cerut ajutorul.

Becali a precizat ca "in doua zile" va reusi sa deszapezeasca in totalitate zona grav afectata de ninsori. Totodata, el a afirmat ca va conta pe aportul altor 2.000 de oameni veniti din tot judetul.

"Eu sunt crestin si un crestin nu poate sta in casa atunci cand semenii sai sunt in dificultate. Normal ca o sa reusesc. Cand plec la un razboi, ma duc cu gandul ca o sa-l castig", a mentionat Becali, atunci cand a fost intrebat daca va reusi in demersul sau.

Sambata, prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu s-a declarat nemultumit de atitudinea unor primari din zonele afectate de caderile abundente de zapada, care "stau in casa, la caldura", in timp ce armata si angajatii Ministerului Administratiei si Internelor ajuta la deszapezirea satelor.

Premierul s-a aflat intr-o vizita in judetul Buzau, unul dintre cele mai grav lovite de caderile de zapada.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Becali zapada Vrancea, #Marian Oprisan, #Becali Oprisan deszapezire Vrancea , #zapada