Gigi Becali promite ca scoate Vrancea de sub zapada

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 19:51
4426 citiri
Gigi Becali promite ca scoate Vrancea de sub zapada
Foto: Romania TV

Gigi Becali a declarat ca va pleca duminica in judetul Vrancea, pentru a ajuta la deszapezire, si nu va parasi zona pana cand toti locuitorii vor fi scosi din zapada.

Becali a spus, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca duminica dimineata va pleca in judetul Vrancea, impreuna cu opt utilaje si 200 de oameni "inarmati" cu lopeti.

"Maine dimineata (duminica - n. red.), la ora 10, plec in Vrancea cu opt utilaje si cu 200 de oameni cu lopeti si nu plec de acolo pana cand nu scoatem toata lumea din zapada", a afirmat europarlamentarul, care sustine ca va ramane acolo chiar daca nu va ajunge la meciul Stelei, cu Twente, de joi, din Europa League, de la Bucuresti.

Acesta a mai spus ca a raspuns astfel apelului facut de presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, care i-a cerut ajutorul.

Becali a precizat ca "in doua zile" va reusi sa deszapezeasca in totalitate zona grav afectata de ninsori. Totodata, el a afirmat ca va conta pe aportul altor 2.000 de oameni veniti din tot judetul.

"Eu sunt crestin si un crestin nu poate sta in casa atunci cand semenii sai sunt in dificultate. Normal ca o sa reusesc. Cand plec la un razboi, ma duc cu gandul ca o sa-l castig", a mentionat Becali, atunci cand a fost intrebat daca va reusi in demersul sau.

Sambata, prim-ministrul Mihai Razvan Ungureanu s-a declarat nemultumit de atitudinea unor primari din zonele afectate de caderile abundente de zapada, care "stau in casa, la caldura", in timp ce armata si angajatii Ministerului Administratiei si Internelor ajuta la deszapezirea satelor.

Premierul s-a aflat intr-o vizita in judetul Buzau, unul dintre cele mai grav lovite de caderile de zapada.

Aroganța lui Gigi Becali după ultimul meci: ”Să îl împarți pe 9 la 2 și să îți iasă 7?!”
Aroganța lui Gigi Becali după ultimul meci: ”Să îl împarți pe 9 la 2 și să îți iasă 7?!”
FCSB a învins-o pe Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-1 (2-1), duminică seara, pe Arena Naţională, în prima etapă a fazei play-off a Superligii de fotbal. Liderul a deschis scorul...
Gest de bădăran! Gigi Becali a aruncat cu un măr după comentatorul tv care l-a enervat
Gest de bădăran! Gigi Becali a aruncat cu un măr după comentatorul tv care l-a enervat
Gigi Becali este recunoscut pentru gesturile lui extreme, adesea deplasare și ieșite din sfera bunului simț. Mihai Mironică, comentator tv, a povestit un episod în care patronul celor de la...
#Gigi Becali, #Becali zapada Vrancea, #Marian Oprisan, #Becali Oprisan deszapezire Vrancea , #zapada