Romania, sub zapada - Oprescu, nemultumit de deszapezirea din Bucuresti

Marti, 14 Februarie 2012, ora 12:18
2051 citiri
Romania, sub zapada - Oprescu, nemultumit de deszapezirea din Bucuresti
Foto: Ziare.com

Primarul general Sorin Oprescu a criticat activitatea operatorilor de deszapezire din sectoarele 2,5 si 6 si a cerut Corpului de Control din cadrul Primariei sa-i sanctioneze pe cei care nu-si indeplinesc sarcinile.

In cadrul comandamentului de marti dimineata, primarul general Sorin Oprescu s-a declarat nemultumit de activitatea de deszapezire desfasurata in cursul noptii in special in sectoarele 2, 5 si 6, potrivit unui comunicat transmis de municipalitate.

Oprescu a cerut Corpului de Control din cadrul Primariei sa monitorizeze permanent interventia operatorilor de deszapezire si, in cazul in care acestia nu-si vor indeplini indatoririle, sa fie aplicate sanctiunile care se impun.

Primarul general a dispus ca marti sa se actioneze in baterii pe marile bulevarde, sa se asigure cu prioritate accesul in unitatile de interes public (unitati de primiri urgente, unitatile ISU) si sa se intervina cu utilaje mici pe straile laterale.

De asemenea, edilul-sf a cerut primarilor de sector sa suplimenteze numarul utilajelor si al operatorilor care actioneaza pe strazile laterale, in zona lor de responsabilitate, pentru a asigura accesul la marile bulevarde, acolo unde s-a actionat in cursul noptii. Interventia utilajelor a fost ingreunata luni de numarul mare de autoturisme aflate in trafic.

Oprescu a solicitat operatorilor de deszapezire sa actioneze impreuna cu firmele de ridicari masini, acolo unde interventia utilajelor este blocata de autoturismele parcate neregulamentar.

Romania in zapada - Orase paralizate de ninsori

Totodata, se va actiona cu prioritate in zonele marilor intersectii, pentru incarcarea si transportul zapezii, iar trotuarele, statiile, refugiile RATB si gurile de metrou vor fi curatate manual.

In cadrul comandamentului de iarna, Primarul General a cerut operatorilor de deszapezire din Sectorul 1 sa ajute la curatarea drumului catre Aeroportul Otopeni, astfel incat traficul sa se desfasoare in conditii normale.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Romania viscol zapada, #Oprescu deszapezire Bucuresti , #zapada