Macelarii fac muschi in sala de forta

   

Presedintele Asociatiei "Produs in Bucovina", Alexandru Scheul, este foarte preocupat de sanatatea celor 150 de angajati ai sai. Patronul abatorului Killer SRL a investit peste 40.000 de euro intro sala de forta in care angajatii au acces gratuit. Alexandru Scheul sustine ca toate aparatele de fitness si forta cu care a fost dotata sala de sport au fost aduse din Germania.

Investitiile nu opresc insa aici. Tot pentru angajati, patronul abatorului a mai amenajat o sala de masaj si o sauna. "Angajatii folosesc sala de forta mai mult iarna. Vara nu prea vin. Oricum au acces gratuit ori de cate ori vor. Avem sauna, masaj, toate conditiile", a spus Scheul.

Daca nu sunt pasionati de fitness, angajatii abatorului din Horodnic de Sus au posibilitatea sa joace fotbal sau tenis. Primele competitii au fost deja organizate. "Amenajarea terenului de tenis a costat 15.000 de euro. Am organizat deja primele competitii sportive. Jucam fotbal de doua ori pe saptamana si fete si baieti. Iar la tenis am incheiat prima competitie intre angajati. La competitie au participat 14 angajati", a spus Scheul.

El are doua firme care impreuna au o cifra de afaceri anuala de peste 14 milioane de euro. Alexandru Scheul este cunoscut pentru pasiunile sale excentrice. Isi piloteaza singur avionul personal si este pasionat de motociclism. "Am avut cateva zeci de motociclete", a spus Scheul. El isi va demonstra talentul aviatic la inceputul lunii august, cand va participa la evenimentele organizate de Consiliul Judetean Suceava cu prilejul implinirii a 50 de ani de la infiintarea Aeroportului "Stefan cel Mare".

Cand nusi conduce afacerile, nusi piloteaza avionul si nu se plimba cu una dintre motocicletele sale, Alexandru Scheul petrece timp cu cele cinci caprioare pe care le creste in curtea abatorului. "Vorbesc cu ele in fiecare zi. Sa stiu ca mor de foame nu leas sacrifica", a spus Scheul.

Oana Slemco
Luni, 30 Iulie 2012, ora 03:03
Sursa: Evenimentul Regional al Moldovei

Evenimentul Regional al Moldovei
Cele mai citite stiri
Un ciobanesc a fost mutilat de doi caini Amstaff la indemnul stapanului
Mii de oameni au scris pe pagina Casa lui Patrocle ca isi doresc dreptate si vor sa vada ce se va ...
Managerul Spitalului Judetean, Vasile Rimbu, candidat la functia de primar al Sucevei
Liderul Partidului Verde Suceava, Dan Acibotarita, a lansat, duminica, un scenariu care ar putea ...
Spaga de 300 de euro chiar in timpul examenului auto
Ofiterii de politie ai Directiei Generale Anticoruptie - Serviciul Judetean Anticoruptie Bacau au ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor