Înapoi la listarea arhivei

03 August 2009 - Primarii PNL din Crucea si Horodniceni nu mai simpatizeaza PD-L

O parte dintre primarii suceveni liberali si-au retras simpatia declarata saptamana trecuta pentru PD-L, dupa ce nu au primit banii pe care-i asteptau pentru localitatile pe care le reprezinta.

03 August 2009 - Gheorghe Flutur va coordona campania prezidentiala in judet

Gheorghe Flutur va coordona campania electorala la nivelul judetului Suceava, alaturi de parlamentarii democrat liberali Ioan Balan, Dumitru Pardau si Orest Onofrei.

03 August 2009 - Unui radautean i-a fost incendiata masina in cursul noptii

In cursul acestei nopti pompierii au intervenit pe strada Putnei din municipiul Radauti pentru a stinge un incendiu izbucnit la un autoturism si care risca sa se propage la gospodaria din apropiere.

03 August 2009 - Andrei a plecat de acasa pentru bani

Prietenii tanarului executat in China il descriu drept un baiat model Problemele sale au inceput in liceu, culminand cu munca in Italia si fuga pe ascuns in China. Stirea precum ca Andrei Negrea ar

03 August 2009 - Tanar prabusit cu parapanta, salvat de pompieri

Un tanar de 35 de ani care s-a prabusit cu parapanta in zona Campulung Moldovenesc, a fost salvat de pompieri si transportat la cu elicopterul la Targu Mures.

03 August 2009 - Trupul unui tanar inecat, recuperat din Siret

Dupa doua zile de cautari, trupul neinsufletit al unui tanar de 17 de ani, care s-a inecat in raul Siret, pe raza localitatii Lunca, comuna Zamostea, a fost gasit, duminica, de pompieri.

03 August 2009 - Gradinita distrusa de un incendiu

Nr. 867. Luni, 3 august 2009 In sfarsit a venit Weekendul Bona filmata agresand o fetita Mircea Badea se dezbraca in direct I-a legat seful cu lanturi de birou Aventurile lui Dezbracatu in tara